Arijana Mihajlović nestrpljivo isčekuje unuku: Fotografijom oduševila sve!

Autor:

25.05.2021 23:00

Foto:

Foto:

Porodica Mihajlović van sebe je od sreće zbog vesti o trudnoći Sinišine i Arijanine ćerke Virdžinije.



S mnogo teških situacija suočila se porodica Mihajlović nedavno. Nakon velike bitke sa podmuklom bolešću iz koje je Siniša, na zadovoljstvo svih, izašao kao pobednik, te komplikacija sa virusom korona, čini se da je tmuran period konačno iza njih.

Vest o trudnoći Virdžinije Mihajlović oduševila je čitavu porodicu, a iako su svi neizmerno srećni, deluje da se ulozi bake najviše raduje surpuga proslavljenog fudbalera Arijana. Kako je Sinišina supruga izuzetno aktivna na svom Instagram profilu, povremeno sa obožavaocima podeli intiman momenat, a tako je bilo i ovog puta.

Pročitajte i Siniša Mihajlović sa suprugom zablistao je na plesnom podijumu: Nisam vešt igrač, ali ovaj ples poklanjam Arijani!

Naime, Arijana je objavila fotografiju na kojoj ljubi stomak svoje ćerke, Virdžnije koja je u blagoslovenom stanjju, te je uz fotku poručila:

- Čekam te - jasno aludirajući na bebu koja se očekuje krajem ove godine. S obzirom na fotografije koje svakodnevno možemo videti na profilima članova porodice Mihajlović, deluje da je ova trudnoća upravo ono što im je trebalo, a njihovi osmesi najbolje oslikavaju njihovu sreću.

Komentari. (0)

Loading