Siniša Mihajlović dobija seriju o svom životu

Autor:

22.04.2021 13:20

Foto:

Foto:

Životna priča Siniše Mihajlovića, nekadašnjeg srpskog fudbalera i sadašnjeg trenera FK Bolonja, toliko je zanimljiva da u Italiji nameravaju da je ekranizuju



Prema pisanju italijanske štampe, tamošnji filmski stvaraoci blizu su realizacije TV serije o Siniši Mihajloviću (52). Životna priča nekadašnjeg srpskog fudbalera i sadašnjeg trenera FK Bolonja toliko je zanimljiva da u Italiji nameravaju da je ekranizuju.

Pročitajte i Siniša Mihajlović ponovo zablistao na sceni, ovog puta društvo mu je pravio on!

Nakon što je pobedio tešku bolest - leukemiju i što je njegova knjiga “Utakmica života” doživela veliku popularnost, producenti u Italiji došli su na ideju da ekranizuju najzanimljivije delove iz njegovog života. Poznato je i ko bi tumačio lik Mihajlovića, a to je jedan od najpopularnijih italijanskih glumaca Pjerfrančesko Favino (51), koji je između ostalog delio kadrove sa Bred Bitom u popularnom filmu “Svetski rat Z” i sa Tomom Henksom u trileru “Anđeli I demoni”. Međutim, da bi se ušlo u realizaciju projekta, potrebna je saglasnost trenera Bolonje, a pregovori su u toku.

Getty Images / Massimo Prica

 

 

- Siniša je oduševljen idejom. Cela njegova priča podseća na sjajan scenario, on je onaj koji je živeo hiljadu života - reči su dobro upućenog izvora u pripremu produkcije serije, prenose italijanski mediji.

Pročitajte i Siniša Mihajlović sa suprugom zablistao je na plesnom podijumu: Nisam vešt igrač, ali ovaj ples poklanjam Arijani!

Knjiga “Utakmica života”, u kojoj su opisani mnogi segmenti Mihajlovićevog života, od rodnog Borova preko igranja za Crvenu zvezdu do Italije, bila bi odličan izvor za scenario.

Komentari. (0)

Loading