Ćerka Siniše Mihajlovića sada važi za ženu neverovatne lepote, a ovako je izgledala pre mnogo godina

Autor:

31.08.2021 10:45

Foto:

Foto:

Ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija trenutno je glavna tema u porodici, s obzirom na činjenicu da će se uskoro ostvariti u ulozi majke.



Nakon niza izazova s kojima se porodica Mihajlović suočila u poslednje vreme, vesti o trudnoći Virdžinije unele su preko potreban mir i zadovoljstvo u njihov dom. Kako se termin porođaja približava porodica je sve nestrpljivija da upozna novog člana. Ponosna majka i Sinišina supruga Arijana vrlo često na svom Instagram profilu podeli uspomenu iz dana kada su njena deca bila mala, prisećajući se prelepih momenata, te priželjkujući još mnogo istih sa svojim unucima.

Poznato je da Virdžinija važi za izuzetno atraktivnu devojku, neverovatne lepote, a nedavnom fotkom koju je Arijana objavila, pokazala je javnosti kako je njena kčerka izgledala pre mnogo godina. Prirodna lepota kojom raspolaže je očigledna, a njen prodoran pogled od malena je oduševljavao sve.

Pročitajte i Beg od stvarnosti: zavirite u luksuzni dom Virdžinije Mihajlović

- Čini se kao da je juče bilo. Uskoro ćeš postati majka, nadam se, jednoj prelepoj, osetljivoj devojčici nalik na tebe - napisala je Arijana u opisu fotografije.

Čitava porodica nestrpljiva je da poželi dobrodošlicu novom članu, međutim čini se da pored Virdžinije u blagoslovenom stanju najviše uživa ponosna majka Arijana, koja svakodnevno na svom Instagram profilu ističe koliko je ponosna na svoju naslednicu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading