Porodična vila

Beg od stvarnosti: zavirite u luksuzni dom Virdžinije Mihajlović

Autor:

11.08.2021 14:00

Foto:

Foto:

Kuća Virdžinije Mihajlović odiše elegancijom i minimalističkim detaljima, koji su savršeno uklopljeni u moderno vreme u kom živimo.



Naslednica proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića, Virdžinija sitno broji do porođaja, a kako bi se što bolje spremila za izazove koji joj predstoje odlučila je da određeno vreme provede u porodičnoj kući na planini. Daleko do urbanog života u gradu, Virdžinija uživa okružena nepreglednim drvoredima i prelepim zalascima sunca.

Buduća mama, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotke, kojima je otkrila kako izgleda unutrašnjost njihove vile. Fokus je pre svega na pažljivo izrađenom enterijeru od drveta, dok detalji životinjskih suvernira dodatno naglašavaju vintidž stil kojim je dekorisana kuća. Pored toga, pregršt dnevne svetlosti obasjava prostorije do kasnih večernjih časova.

Instagram screenshot

 

Porodična kuća takođe poseduje prostranu terasu na kojoj je moguće uživati u prelepom pogledu na nepregledne drvorede, te čistom planinskom vazduhu.

Pročitajte i Ogromna radost u porodici Mihajlović: Ko je momak koji je osvojio srce ćerke proslavljenog fudbalera?

Dvadesetdvogodišnja lepotica odabrala je ovaj mali raj za svoj beg od svega. Nije poznato da li joj društvo pravi njen izabranik mladi fudbaler Alesando Volijačo, međutim, nema sumnje da će se zaljubljeni par sastati čim im mogućnosti to dozvole.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading