Za agenta 007 penzija ne postoji - Danijel Krejg još jednom u dobro poznatoj ulozi!

Autor:

05.09.2020 16:31

Foto:

Foto:



Novi trejler za nastavak filma o najpopularnijem tajnom agentu je izašao. Najnoviji, dvadeset peti po redu Džejms Bond film, ugledaće svetlost dana 12. novembra, a do tada, stigao je nagoveštaj misije, koja će promeniti sve.

"No time to die" svetlost dana trebalo je da ugleda još u aprilu, ali je svetska premijera zbog pandemije korona virusa odložena za novembar.

Od poslednjeg filma promenilo se mnogo toga. Džejms Bond je otišao u penziju i uživa na Jamajki, kada ga iz kratkotrajnog mira, budi stari prijatelj Feliks koji mu traži pomoć u ime "CIA-e", kako bi rešili novi slučaj.

Danijel Krejg našao se još jednom u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta, dok je nova Bondova devojka, prelepa Ana De Armas, koja je pored Bonda, ukrala srce i Benu Afleku.

U ulozi glavnog negativca naći će se Remi Malek.

Agent 007 u problemu: Ni Džejms Bond ne može da se izbori sa Grejs Džouns 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Bond 007 (@007) on Sep 1, 2020 at 10:00am PDT


Film se snimao na Jamajki, u Italiji, Norveškoj i Londonu.

Popularnu temu za Bondov film ovog puta izvodiće Bili Ajliš.

Priča o agentu 007 jedna je od najpopularnijih franšiza na svetu. Filmovi "Spektra" i "Skyfall" zaradili su milionske sume novca, a zabeležili su i rekordnu gledanost. Iste nade scenaristi polažu i u najnovije ostvarenje sa Danijelom Krejgom u naslovnoj ulozi.