Bili Ajliš peva pesmu za novi film o Bondu

Autor:

15.01.2020 10:51

Foto:

Foto:



Američka pevačica Bili Ajliš (18) pevaće naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje”. Jedna od najtraženijih muzičkih zvezda 2019. napisala je muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmlađa umetnica koja je izvela naslovnu numeru za jedan film iz serijala o agentu 007.

- Lud je osećaj biti deo svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku - izjavila je popularna pevačica, nominovana za Grammy nagradu.

Bili Ajliš sa bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom

Kompanija EON Production, koja realizuje filmove o Bondu, uvek je pridavala značaj originalnim tematskim pesmama i trudila se da angažuje umetnike u skladu sa vremenom. Tako su svoj glas za filmove o agentu 007 dali, između ostalih, Madona, Adel, Sem Smit, Ališa KizDžek Vajt, Duran Duran, Tina Tarner. Među najcenjenijim su “Live And Let Die” Pola Makartnija i Vingsa, “Skyfall” Adel i “Goldfinger” Širli Basi.

Film o Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” biće prikazivan u bioskopima od 2. aprila . Ulogu Džejmsa Bonda peti put igra Danijel Krejg, dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara za ulogu Fredija Merkjurija u filmu “Boemska rapsodija”.