Objavljen privatan razgovor Dženifer i Breda, glumica mu se otvoreno nabacivala, a evo kako je on reagovao!

Autor:

18.09.2020 18:05

Foto:

Foto:Nakon mnogo vremena Bred Pit i Dženifer Aniston našli su se oči u oči, a iako je u pitanju bio online susret situacija je bila prilično napeta.

Uprkos tome što su mnogi obožavaoci na društvenim mrežama 'navijali' da nekadašnji par ponovo uplovi u romantične vode, to se ipak nije dogodilo. Dok se o ljubavnom životu Dženifer još uvek samo nagađa, oskarovac je sebi pronašao 29 godina mlađu devojku, nemačku manekenku Nikol Poturalski.

Neutešna Dženifer Aniston – Bred Pit je ponovo iskoristio?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jenn and brad 💞/5k (@aniston_pitt) on Sep 18, 2020 at 3:04am PDT

Međutim po prvi put nakon mnogo godina, Bred i Dženifer zajedno su stali pred kamere, a tim povodom Dženifer je morala da prokomentariše koliko joj je bivši suprug privlačan. Iako je u jednu ruku bila neočekivana, prema portalu 'Hollywood life' glumici ta situacija uopšte nije teško pala.

Čudesan obrt – Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo zajedno?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jenn and brad 💞/5k (@aniston_pitt) on Sep 17, 2020 at 4:11am PDT

Kako je počelo snimanje filma 'Zlatno doba u Ridgemontu' svi glumci sastali su se putem zooma kako bi vežbali delove svojih scenarija, što je dovelo do neugodne situacije između bivših supružnika, Breda i Dženifer. Naime, glumica se našla u ulozi devojke koja je zaljubljena u glavnog lika Bred, koga tumači istoimeni Bred Pit. Čitajući scenarijo morala je da mu se obrati krajnje romantično - Hej Brede znaš kako sam uvek razmišljala koliko si sladak, zapravo mislim da si jako privlačan. - Iako se radilo o pukom čitanju scenarija, ekipa na snimanju nije mogla da sakrije smeh, ipak kada bi gromoglasan smeh utihnuo nastupila bi neprijatna tišina, prema kojoj se moglo naslutiti da situacija i nije tako ugodna.

Bez obzira na to što su se nakon pet godina braka razveli 2005. godine, Bred i Dženifer ostali su u dobrim odnosima.

Iako se prvi put, nakon više od 20 godina, nalaze u istom filmu ovo im je već drugi susret ove godine. Poslednji put viđeni su na dodeli SAG nagrade ranije ove godine, gde su se prilično strastveno pozdravili. Strani mediji već tada su izveštavali o mogućem pomirenju, ipak sve je ostalo na tome.