Holivudski zavodnik konačno pronašao srodnu dušu: Da li će se Leonardo Dikaprio skrasiti kraj ove manekenke?

Autor:

11.11.2020 11:00

Foto:

Foto:45-godišnji holivudski glumac Leonardo Dikaprio poznat je kao veliki zavodnik i miljenik žena, a da li će konačno uploviti u mirne vode ljubavnog života ostaje nam da vidimo.

Naime, Leonarda od početka velike karijere prati glas da vodi itekako buran ljubavni život. Tome u prilog govore i brojni novinski stupci koje je glumac punio kontraverznim vezama sa lepoticama iz sveta Holivuda. Međutim ni jednoj od pomenutih nije pošlo za ruku da Dikaprija dovede do ludog kamena, a o sudbonosnom da i da ne pričamo.

Njegova 'lista' bivših partnera zaista je dugačka, a možda i najbliže tome da harizmatičnog zavodnika konačno nateraju da se upusti u bračni život bile su Bar Refaeli i Žizel Bundšen.

Vezu sa slavnom brazilskom manekenkom Žizel, Leonardo je započeo kada je imao 24 godine, a jedna od najuspešnijih svetskih top modela samo 18.  Iako do sada nije govorila o rastanku, manekenka je prošle godine odlučila da razjasni neke stvari te je istakla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Nov 4, 2019 at 7:01am PST

- Odlučila sam da ne želim više da se uništavam cigaretama, alkoholom i da se opterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim da gledam ni konzumiram. Jesam li u toj želji za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost ispostavilo da jesam. - Istakla je Žizel, a da li je ovom izjavom neposredno ukazala na probleme s kojima se glumac borio u to vreme, procenite sami.

Nakon turbulentnog raskida, Leonardo nije časio časa, te je na jednoj od mnogobrojnih zabava koje je posećivao upoznao prelepu izraelsku manekenku Bar Rafaeli. Njihova veza potrajala je čitavih pet godina. Manekenka je kada se upustila u emotivnu vezu s Leonardom imala 20 godina, a pre nego što je napunila 25-tu oni su odlučili da stave tačku na njihovu ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Oct 14, 2020 at 11:54am PDT

Posle Žizel i Bar kroz život jednog od najvećih hlivudskih zavodnika prošlo je mnogo žena, sa različitih krajeva sveta, međutim nijedna nije bila dovoljno dobra za njega, te su se sve ljubavi završavale i pre nego što bi počele.

I baš kada je izgledalo da se Leonardo nikada neće skrasiti, te da će zauvek lutati u ljubavnom lavirintu upoznao je 23 godine mlađu manekenku i glumicu Kamilu Morone.

Pročitajte i: Leonardo Dikaprio pomaže žrtvama covida-19 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Oct 6, 2020 at 1:06pm PDT

Svetski mediji dugo su izveštavali o njihovoj navodnoj ljubavi. Međutim Leonardo kao da je želeo da potvrdi priče koje su mesecima punile novinarske stupce, te se na ovogodišnjoj dodeli Oskara pojavio upravo sa prelepom Kamilom. Iako se par suzdržao od razmenjivanja nežnosti bilo je jasno da između njih postoji neverovatna hemija. Ovo je takođe prvi put posle 15 godina da se holivudski srcelomac pojavio sa devojkom na dodeli Oskara.

Pročitajte i: Leonardo Dikaprio i Šon Pen: Stari momci i mlade devojke (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @leonardo.galaxy on Nov 10, 2020 at 9:34pm PST

Da li će Dikaprio konačno uploviti u mirniju fazu ljubavnog živoa ili je i ovo samo jedna u moru propalih veza videćemo narednih meseci.