Lena Kovačević ekskluzivno za portal Glorija: Da li najbolja dela nastaju iz najvećeg bola? (video)

Autor:

30.11.2020 20:00

Foto:

Foto:



Džez pevačica Lena Kovačević spojila je emociju sa svojom muzikom na posebnom nivou, te je svojim poslednjim koncertom 'Dobro veče u pozorištu' sve obožavaoce ali i ljubitelje dobre muzike ostavila bez daha.

Lena je neko ko je privatan život potpuno odvojio od javnog, nikada se nije eksponirala, te je uspešnu karijeru izgradila isključivo na osnovu svog anđeoskog glasa i inovativnih ideja na domaćoj sceni. Neskromno možemo reći da je ona svetska, a tako naša. Pored izuzetno uspešne karijere Lena je ostvarena i kao majka, supruga.

Sa bračnim drugom i najboljim prijateljem, Veljkom Brčinom je u srećnom i skladnom braku već dugih devet godina. Međutim, njeno srce mnogo pre zvaničnog dokumenta, koji je potvrdio bračnu zajednicu, pripadalo je Veljku. Kao i svaka majka, Lena je izuzetno ponosna na svoje naslednike Vuka i Teodora.

Iako se vrlo retko odlučuje  da govori za medije, Lena je ovog puta napravila izuzetak, te ja za čitaoce našeg portala odgovorila na neka zaista zanimljiva pitanja, a u nastavku teksta možete videti o čemu je reč.

Poslastica za sve ljubitelje muzike, spoj emocije, muzike na sceni ali i specifičnog ambijenta kakav donosi pozorište!

Koliko je teško probuditi emocije u publici...

Najbolja dela nastala su iz najvećeg bola..?

Bora Todorović imao je veliki uticaj na karijeru prelepe Lene..

Za kraj Lena je poslala našim čitaocima posebnu poruku...