Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

Autor: Vanja Vladičić

19.08.2020 13:33

Foto: Gettyimages

Foto: GettyimagesLjubav ili zabluda?

20 godina nakon venčanja, 'Mirror' izveštava o sve boljin odnosima Dženifer Aniston i Bred Pita.

Da su ostali zajedno, par bi ovog meseca slavio 20 godina braka, umesto toga, 2005. godine Bred Pit odlučio je svoj život da nastavi pored Anđeline Žoli. Dženifer je ostala slomljenog srca, a njeno stanje samo se pogoršalo kada su Bred i Anđelina objavili vest da očekuju dete, devojčicu, Šiloh koja danas ima 14 godina.

Priče o rasplamsavanju stare ljubavi nastavile su da kruže, ipak i Dženifer a ubrzo i Bred demantovali su glasine.

Ipak na dodeli 'SAG' nagrade ranije ove godine, jasno su poručili da prošlost treba da ostane u prošlosti, a bliskost prilikom izlaska na crveni tepih nikome nije promakla. Ako je verovati izvorima bliskim Dženifer i Bredu, iznenadna bliskost proistekla je iz novonastalog poverenja koje su izgradili kao i shvatanju prioriteta u životu.

Odnosi su počeli da se popravljaju 2016. godine, kada je Bred nakon što se razveo od Anđeline stupio u kontakt sa Dženifer i izvinio se za greške koje je napravio.  Neimenovani izvor rekao je za 'Entertainment Tonight'

Američki glumac Metju Makonahi i dalje mami uzdahe 

- Bred je nova osoba, zaista je vredno radio na sebi, i potpuno je novi čovek. Iskreno se izvinio i Dženifer je to prepoznala, sada je njihov odnos zaista puno bolji, nastavili su dalje. Obožavaju jedno drugo - istakao je on.

Dženifer je prolazila kroz pakao

U intervjua 2005. godine za 'Vanity fair' na pitanje o trudnoći Anđeline, Dženifer nije mogla sa zadrži suze a odgovor je izostao.

Nešto kasnije se oglasila - Moram da mislim da postoji razlog što mi se ovo dešava, moram da verujem u to, ako ne postoji onda je ovo zaista samo okrutno - pričala je Dženifer tada.

Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Feb 11, 2020 at 1:11pm PST

Neko vreme nakon toga stanje se popravilo, a Dženifer je na pitanju o postupcima bivšeg supruga izjavila - On više nije deo mog života, sam donosi odluke, može da radi šta hoće, razvedeni smo i apsolutno me ne zanima.

Pokajanje ili usamljenost?

Kada su se nakon Bredovog razvoda od Anđeline, on i Dženifer sreli, nakon što je Bred rekao da mu je žao susret su preplavile emocije.

Zgodni grčki Princ najpoželjniji mladi neženja? (foto) 

- Dženifer su preplavile emocije. Sav bol i patnja koju je skrivala i potiskivala godinama, isplivao je na površinu, Dženifer je briznula u plač - rekao je neimenovani izvor za 'InTouch magazin' i dodao - Izvinio se što nije bio prisutan kao muž, i obećao da će se iskupiti što je ostavio zbog anđeline.

Zajednički projekat

Bred i Dženifer ponovo će raditi zajedno, prvi put od 2001. godine.

Oni su naime bez mnogo razmisljanja prihvatili ponudu da se pojave u projektu 'Filin' alajv' poznatog komičara Denija Kuka.

Činjenica da nisu često radili na zajedničkim projektima, poslednji put davne 2001. godine kada su i dalje bili u braku dodatno podgreva glasine o novoj/staroj ljubavi.

Jelisaveta Seka Sablić žrtva je neodgovornih pojedinaca! 

 

 

View this post on Instagram

 

My loves🥺❤️

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on Jun 7, 2020 at 9:00am PDT

Za sada nam ostaje da uživamo u neverovatnim filmskim ostvarenjima bivših supružnika i da sa nestrpljenjem isčekujemo nove vesti o romansi, koja bi mogla da obeleži 2020-tu godinu.