Tuga je neopisiva: Sestra legendarnog muzičara Gorana Bregovića je preminula!

Autor:

28.10.2020 10:33

Foto:

Foto:



Jedan od najpoznatijih muzičara na ovim prostorima, 70-godišnji Goran Bregović susreo se sa velikom porodičnom tragedijom!

Naime njegova mlađa sestra 61-godišnja Dajana Bregović-Marić preminula je u Splitu. Porodica Bregović trenutno prolazi kroz jako težak period, a bol koju osećaju je neopisiva.

Otac Franjo Bregović koji je rodom iz Hrvatskog zagorja i majka Borka Perišić su za vreme braka dobili sinove Gorana i Predraga te ćerku Dajanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bregović (@goran_bregovic_official) on Oct 18, 2020 at 11:26pm PDT

- U dubokoj boli javljamo da nas je iznenada napustila gospođa Dajana Bregović Marić. Zbog velike tuge objavljena je tiha sahrana u krugu uže porodice na groblju Lovrinac - stoji u čitulji na jednoj od hrvatskih stranica.

- Dajana Bregović Marić je mlađa sestra čuvenog muzičara Gorana Bregovića. Goran je s njom proveo mladost jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni pa je malo živeo s mamom u Sarajevu, a malo s ocem u Splitu gde je i njegov sada već pokojno otac službovao u JNA i zasnovao svoju porodicu - prenose hrvatski mediji.

Pročitajte i: Goran Bregović: “Kalašnjikov” u Barseloni (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bregović (@goran_bregovic_official) on Nov 13, 2019 at 12:40am PST

Gubitak člana porodice je uvek izuzetno bolan. U ovim vanrednim uslovima kada je pandemija onemogućila ispraćaje i poslednje zbogom, ovakvi momenti imaju poseban uticaj na porodicu. Sahrana je održana u krugu najuže porodice, na groblju Lovrinac.