Silvester Stalone van sebe od tuge - tragična smrt u porodici legendarnog 'Rokija'!

Autor:

22.09.2020 11:35

Foto:

Foto:



Umrla je žena koja mu je značila sve u životu!

Kako izveštavaju strani mediji Džeki Stalone, poznata astrološkinja i majka legendarnog holivudskog glumca Silvester Stalonea, preminula je u 98. godini. Prema nezvaničnim informacijama detalji još uvek nisu poznati.

Ko je jači? Silvester Stalone odmerio snage sa 20 godina mlađim kolegom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Feb 17, 2020 at 9:02pm PST

Gospođa Stalone bila nesvakidašnja žena, živela je život punim plućima, a nikada se nije libila da kaže ono što misli, te je jednom prilikom za sebe rekla da izgleda kao veverica usled brojnih estetskih zahvata - I dalje koristim sva moguća sredstva da bih izgledala što bolje, ali mi se čini da postižem suprotni efekat. Previše sam ubrizgavala filtere i zato sad izgledam kao veverica kojoj su puna usta lešnika. Ali, ne žalim ni zbog čega. Još uvek sam vitalna - izjavila je Silvesterova majka pre nekoliko godina za Daily Mail.

Jedno od njenih najvećih dostignuća kako je i sama volela da kaže bila su njena deca, ponosna majka, uspešno je odgajila jednog od najboljih glumaca ikada Silvestera Stalone, popularnog 'Rokija'. Pored Silvestera tu je i njegov brata, poznati pevač Frenk Stalone, te preminulu sestra, koja je takođe bila uspešna glumica Toni D'Alto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Dec 2, 2019 at 12:52am PST

Bila je i veoma uspešna plesačica, bila je aktivna i u poznim godinama, a mediji navode da je dva do tri puta nedeljno išla na treninge pleae te je posećivala i teretanu koliko bi joj vreme dozvolilo.

Osim toga uspešno se bavila i astrologijom, a jednom vreme u svojoj mladosti bila je i promoterka profesionalnih rvača, tačnije popularnog kečerskog progarama 'Glow' 80-ih godina, tada je bila poznata pod nadimkom Mama Stalone.

Silvester Stalone se oprašta od uloge Rokija Balboe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Sep 25, 2019 at 1:45pm PDT

Jednom prilikom istakla je da se ni zbog čega u životu ne kaje, zadovoljna je onim što je postigla - Sve sam videla, sve sam probala. Imam decu, unuke, videla sam da su uspeli u životu. Obišla sam ceo svet, upoznala sve zvezde i članove kraljevskih porodica. Udavala sam se, razvodila, ostavljala muškarce pred oltarom, videla ih u najboljem i najgorem svetlu. Nemam za čim da žalim - zaključila je.

Silvester Stalone: Poslednji holivudski mačo-junak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Nov 27, 2019 at 12:41pm PST

A iako je vodila prlično zdrav život, te se trudila da svoje zdravlje sačuva na sve načine, iznenadna smrt unuka Sejdža 2012. godine od srčane bolesti, a nedugo nakon toga i ćerke Toni D' Alto koja je preminula od karcinoma jetre, su prema nezvaničnim informacijama stranih medija potpuno slomile Džeki, te su u kombinaciji sa njenim godinama doveli do tragičnog ishoda.

Smrt sina srušila je hrabrog Rokija: Ne postoji jača bol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Apr 23, 2020 at 1:28pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on Feb 7, 2020 at 10:45pm PST