Džejmi Foks u suzama: Moja prelepa sestra Deondra živeće zauvek!

Autor:

27.10.2020 11:47

Foto:

Foto:



Popularni glumac Džejmi Foks oprostio se od svoje voljene sestre putem svog Instagram naloga.

Deondra Dikson, sestra Džejmija Foksa preminula je u 36. godini života. Popularni glumac van sebe je od tuge, a potresnu oproštajnu poruku podelio je s obožavaocima u opisu fotografije koju je stavio na svoj Instagram.

- Srce mi je slomljeno na komade. Moja prelepa, voljena sestra Deondra prešla je na drugi svet. Kažem prešla, jer će ona zauvek živeti... Svako ko je poznavao moju sestru znao je da je ona poput svetla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on Oct 26, 2020 at 1:55pm PDT

Magazin People otkrio je da je Doendra preminula 19. oktobra, međutim tužne vesti Džejmi je objavio tek nakon 8 dana, želeći da odboluje smrt svoje drage sestre u miru.

- Toliko smo puta napravili žurku kod kuće, a ona dođe na podijum i ukrade svu pažnju. Znam da je ona sada na nebu i pleše s anđelima. Iako je moja bol neopisiva, smejem se kad pomislim na sve uspomene koje su mi ostale od nje. Naša porodica u jako je lošem stanju, ali znam da ćemo se opraviti uz njenu ljubav. Molim vas, molite se za moju porodicu. - Napisao je između ostalog Džejmi.

Pričitajte i: Kejti Holms i Džejmi Foks: Pariz je idealno mesto za venčanje 

Deondra je rođena u Dalasu, a ceo svoj život bolovala je od Daunovog sindroma, međutim to je nije sprečilo da maksimalno uživa u svom kratkom ali živopisnom putovanju.

Bila je učesnica svetske Olimpijade za osobe sa invaliditetom. A nakon zavšene srednje škole u Teksasu 2002. godine preselila se u Kaliforniju, gde je živela sa svojim bratom Džejmiejm, kog je jako volela, te zaista cenila.

Pročitajte i: Za sreću je potrebno malo: Džejmi Foks ostvario davnašnji san (foto)