Uskoro Švajnštajger: Ana Ivanović planira da promeni prezime

Autor:

30.03.2017 14:14

Foto:

Foto:



Naša najbolja teniserka koje je pre nekoliko meseci napustila profesionalnu karijeru, Ana Ivanović u intervjuu za nemački list "Gala" pričala je o svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru i planovima za budućnost.

Naime, Ana i Basti će narednih godinu dana živeti u Čikagu, budući da je nemački fudbaler nedavno potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Čikago Fajer.

Promeni sredine se izuzetno raduje, a život u Americi vidi kao osnivanje prvog pravog doma.

- Uzbuđeni smo zbog odlaska u Čikago, ovo će biti naš prvi pravi dom. Često sam putovala zbog tenisa i sada želim da se malo skrasim. Nije mi važno gde živim već samo da budem okružena ljudima koje volim - otkrila je u razgovoru za "Gala" magazin.

Chicago here we come!!! #moving @bastianschweinsteiger

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 28, 2017 at 11:17am PDT


Naravno, pitanje koje je bilo neizbežno jeste da li par uskoro planira bebu.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2017 at 12:10pm PST


Iako su se u domaćim medijima pronele glasine kako je Ana trudna, ispostavilo se da to nije istina. Ekskluzivno za “Gloriju” to je otkrila Marla Farel iz PR agencije Shelter, koja je zadužena za Aninu komunikaciju sa medijima.

– Ana trenutno nije u mogućnosti da daje intervjue a ja mogu da potvrdim da nije trudna – saopštila je Farelova, koja od skoro dana vodi brigu o javnom imidžu naše teniserke.

Tako na ovu temu, Ana je izjavila za "Galu".

- Naravno da želim da imam decu. Sve u svoje vreme - rekla je lepa teniserka.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 27, 2017 at 9:47am PDT


Ana je otkrila i da uskoro planira da promeni prezime i preuzme muževljevo - Švajnštajger. Iako kažu da je jezik ljubavi univerzalan, Ana je priznala i da se trudi da nauči maternji jezik svog muža. ali i da ima poteškoća jer je  gramatika izuzetno teška.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading