Ana Ivanović: Ne mogu da zamislim da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice!

Autor: M G

15.10.2020 20:39

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/Getty

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/GettyAna Ivanović - Sinovi Luka i Leon i suprug Batijan Švajnštajger njeno su najveće blago, a karijera i moguće novo posovno angažovanje su tek na dnu liste.

Ana Ivanović, nekadašnja zvezda teniskih terena, danas kao majka dvojice momaka tek u rekreativnim mečevima, iz zabave, porazi svog supruga Bastijana. Kako kaže, zajednički hobi pretvorili su u ludu zabavu i svi su srećni i zadovoljni.

- Iskreno, on je dobar u tenisu, posebno ima dobar forhend, ali i dalje ga ne puštam da me pobedi. Nama je jako zabavno kad igramo, jer je to naš zajednički hobi i uvek se ludo zabavljavam kad igram protiv njega - poručila je Ana Ivanović, te dodala:

Pročitajte: Neispričani detalji s početka njihove romanse – Kako je Ana Ivanović zavela Bastijana Švajnštajgera?

- Dosta je napredovao u poslednje vreme i dalje sanja da će me pobediti jednog dana, ali mislim da se to neće dogoditi.

Ana priznaje da je porodica za nju svetinja. Ne želi da bude odvojena od muža i dece nijednog trenutka, a „beli sport” u kom je nekad beležila izvanredne rezultate, više nije karta za srećnu budućnost.

https://www.instagram.com/p/CE1xQneMNON/

- Ne vidim sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, mogla bih da mentorišem igrače i pomognem im u nekom određenom vremenskom periodu, ali ne mogu da zamislim sebe da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice - kaže Ana i naglašava:

https://www.instagram.com/p/CEJ4u0TAKnr/

- Uživala sam kao profesionalna teniserka jer sam radila nešto što volim. Bilo je sjajno što sam imala šansu da proputujem svet i upoznam različita mesta i ljude. Ali najgori deo u tenisu je upravo isti, što zbog silnih putovanja nemaš priliku da budeš kod kuće i ne znaš šta više da zoveš svojim domom. Stalno ti nedostaju prijatelji i porodica.

Pročitajte: Ana Ivanović: Dan započnite osmehom

https://www.instagram.com/p/CDWD7KOAW_7/

M G

Autor