U susret prvoj godišnjici braka: Čikaška idila Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

Autor:

14.05.2017 20:00

Foto:

Foto:



Ana Ivanović uživa u braku, o čemu svedoče fotografije na kojima razmenjuje nežnosti sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Bastijan je osvojio Anino srce, ali za njegovim bratom žene uzdišu (foto)

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 24. Апр 2017. у 9:50 PDT

Nedavno su se uselili u luksuzan stan u ekskluzivnom čikaškom kvartu Stritervilu.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 11. Мај 2017. у 7:44 PDT


- Bastijan i ja dosta vremena provodimo zajedno, igramo golf, tenis, a ponekad zajedno upražnjavamo i jogu - otkrila je Ana, koja će 12. jula proslaviti prvu godišnjicu braka.

A budući da se više neće profesionalno baviti tenisom, Ana se otisnula u modne vode.  Naime, bivša teniserka je dobila ponudu da vodi instagram profil nemačkog modnog magazina "InStyle”.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 9. Апр 2017. у 4:08 PDT


U međuvremenu se slikala za naslovnu stranu jednog od najluksuznijih i najskupljih magazina u Čikagu.

- U pitanju je magazin "Čikago mod” čija su ciljna grupa ljudi sa minimalnim godišnjim prihodom od 500.000 do dva miliona dolara. "Čikago mod” objavljuje tekstove o najskupljim svetskim destinacijama, skupim automobilima i jahtama, kao i o načinu života trendsetera. Kada su saznali da je Ana u Čikagu, jedva su dočekali da je pozovu, a o saradnji su se dogovorili jako brzo. Ana nije imala posebne uslove, a tim koji je zadužen za nju jedan je od najboljih u Americi, od fotografa do šminkera - otkriva izvor blizak nekadašnjoj teniserki  za "Blic" i dodao - Magazin izlazi šest puta godišnje, a Ana će se pojaviti u dvomesečniku za jun i jul. Ana nije otkrila da li je za ovu saradnju uzela i novčanu nadoknadu, ali kako je ovo jedan od prestižnih magazina, verujem da su se lako dogovorili oko svega.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 27. Мар 2017. у 9:47 PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading