Nikola Simić

Četiri puta se ženio... Ovo je tužan razlog zbog kog Nikola Simić nije imao decu

Autor:

20.09.2023 17:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bratanac Nikole Simića otkrio pravu istinu o životu legendarnog glumca



Nikola Simić jedan je od onih glumaca koji je privatni život krio daleko od očiju javnost. Karijeru je gradio isključivo besprekorno odigranim ulogama, a tek poneka anegdota iz života legendarnog glumca dospela je u javnost.

Bratanac Nikole Simića u nekoliko navrata otkrio je nepoznate detalje iz života dramskog umetnika koji nas je napustio pre nepunih devet godina. 

youtube printscreen

 

Nikola nije voleo ni intervjue da daje, kada bi ugledao novinara trudio se da ljubazno izbegne pitanja koja intrigiraju njegovu publiku. U jednoj od retkih izjava za medije rekao je da je zaljubljivanje važan deo života. 

- A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi.

Pročitajte: Odlazak velikana - Pre osam godina napustio nas je Nikola Simić

Ja to znam, naravno iz prve ruke. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Dunda" u Dubrovniku te večeri kad su mi saopštili da mi je otac umro. I niko to nije znao. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Bubu" 30. decembra, a sahraniti majku 29" — ispričao je Simić, koji je uprkos svemu uvek zadržavao vedar duh.

U medijima se nakon glumčeve smrti 2014. godine pisalo da je iza sebe ostavio ćerku Anu i unuke Isidoru i Saru. I sam glumac pričao je o unukama, s ponosom ističući da se i one interesuju za glumu.

Marko Krunić

 

Ipak, njegov bratanac Nenad Simić ističe da Nikola nije imao biološku decu.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. 

Pročitajte Čuvenog Nikolu Simića svi znate, a ovo je njegov brat koji je takođe bio glumac

Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - tvrdi Nenad.

Bratanac Nikole Simića ispričao je i da se glumac ženio četiri puta i da je voleo žene, a u medijima se spekulisalo da je pred kraj života bio u vezi sa 42 godine mlađom glumicom.

Komentari. (0)

Loading