Milica i Željko

Povodom 30 godina ljubavi Milica Željku Mitroviću uputila javan poklon, ovako se voli

Autor:

31.08.2023 11:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Milica i Željko Mitrović danas slave 30 godina ljubavi, pogledajte kako su izgledali na početku vezeJedan od najmoćnijih i najdugovečnijih parova u Srbiji zasigurno su Milica i Željko Mitrović.

Čelnici "Pinka" danas proslavljaju tri decenije otkako su otpočeli ljubavnu priču, pa je u to ime Milica objavila set zajedničkih fotografija među kojima su se posebno izdvojile one iz mladosti.

Instagram

 

Naime, na Instagram nalogu Željkove supruge osvanule su fotografije sa početka njihove veze koje su izazvale veliku pažnju javnosti.

"Naših 30", kratko je napisala Milica, a usledile su brojne čestitke.

Inače, Milica i Željko Mitrović u novembru će proslaviti 24. godišnjicu braka, a upoznali su se prilikom njegovog gostovanja na "Trećem kanalu".

Pročitajte Učio od najboljih - Ćerka Željka Mitrovića uživa sa dečkom, priredio joj iznenađenje za pamćenje

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na "Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče.

Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Željko Mitrović.

Instagram

 

Koliko se dobro poznaju i koliko su skaldan par govori i činjenica da se razumeju pogledom.

A da se toliko dobro poznaju najbolje govori to što često ne moraju ni da kažu jedno drugome nešto, a već znaju odgovor i dogovor.

Pročitajte Ništa manje nismo ni očekivali - Zavirite u raskošni dom Željka Mitrovića, od kadrova zastaje dah (foto)

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je za Blic svojevremeno Željko.

Komentari. (0)

Loading