Miloš Biković

U strasnom zagrljaju sa Ivanom: Samo prsten fali

Autor:

16.09.2022 13:20

Foto:

Foto:

Glumac Miloš Biković podelio je novu fotografiju sa partnerkom Ivanom Malić sa njihovog letovanja na Maldivima a na toj fotografiji fali samo jedan detalj da bi bila idealna



Glumac i producent Miloš Biković već godinu i po dana je u stabilnoj vezi sa Ivanom Malić. Njih dvoje trenutno odmaraju na Maldivima a u redovnim Miloševim izveštajima sa letovanja može se videti kako par uživa. Na novoj fotografiji vidi se da je Biković u strasnom zagrljaju sa Ivanom, a da bi ta fotografija bila savršena – samo prsten fali.

Pročitajte Postalo je ozbiljno: Da li je Tirke novi mladoženja

Miloš je u nekoliko navrata govorio da ne želi da komentariše kada ga mediji povezuju sa nekim, a u slučaju Ivane neki su već pisali da se venčavaju. Za sada još nema najave da će par sklopiti brak, ali nova fotografija potvrđuje da uživaju u svojoj vezi i čini se da su oboje spremni za naredni korak.

Instagram screenshot @bikovic

 

Ivana voli da putuje, što se može primetiti po fotografijama na njenom instagram profilu. Ono što se takođe zapaža jeste da je uvek dobro stilizovana.

Boško Karanović

 

Par se prvi put zajedno u javnosti pojavio prošle godine na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” u Kombank dvorani, a svoju vezu započeli su navodno samo sedam dana nakon što je Biković raskinuo vezu sa Ruskinjom Arinom Vološinom.

Boško Karanović

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading