Miloš Biković i Ivana Malić: Raskid pa venčanje

Autor:

14.03.2022 18:28

Foto:

Foto:

Nakon napisa o raskidu pa o sklapanju braka sa emotivnom partnerkom Ivanom Malić, glumac Miloš Biković pojavio se sa izabranicom u Beogradu i pokazao da njihova veza ide u dobrom smeru



U istom danu domaći mediji su srpskog glumca Miloša Bikovića (34) prvo rastavili od aktuelne emotivne partnerke, pravnice Ivane Malić, a zatim ih venčali. Dramski umetnik nije komentarisao te navode jer u to vreme nije boravio u Srbiji, ali kad se vratio iz Rusije, šetajući crvenim tepihom 50. FEST-a, istakao je da mu je to paradoksalno.

Pročitajte i Rusija vs. Ukrajina - Za koga se opredelio Miloš Biković

Ata Images

 

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Kada su mediji u pitanju, mene ništa ne može da iznenadi, ali mi je zabavno što istog dana pišu o raskidu i ženidbi. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, niti da se to već nije desilo - duhovito je odgovorio popularni glumac.

Posle medijske bure, Miloš je na zatvaranju festivala crvenim tepihom prošetao sa Ivanom, a osmesi para pokazali su da se njihova veza dobro razvija.

- Medijima više nije bitno da li je nešto istinito ili ne. Potpuno su se odrekli istine kao principa. Važno je samo koliko se puta klikne na vest da bi reklamni prostor mogao da se proda komercijalnim oglašivačima. Tako su reklama i advertajzing pojeli istinu. To je negativno po celo društvo, ali dobro, to je nešto sa čime živimo već 10-15 godina. Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!  

Gloria

 

Komentari. (0)

Loading