Krah ljubavi Miloša Bikovića i Ivane Malić neizbežan? Jedan potez otkrio istinu

Autor:

23.02.2022 17:15

Foto:

Foto:

Miloš Biković i Ivana Malić prolaze kroz prvu krizu u njihovoj vezi



Miloš Biković i Ivana Malić, atraktivna pravnica koja je na trenutak uspela da ukroti glumčevo srce, izvestan period uživali su u ljubavi, no sudeći po poslednjim potezima nešto je krenulo po zlu.

Naime, glumac koji svoju karijeru uspešno gradi u Srbiji i u Rusiji, svoju novu devojku predstavio je na beogradskoj premijeri filma 'Južni vetar - ubrzanje', pre nekoliko meseci, a od tada svaki njihov potez detaljno se analizira i komentariše od strane domaćih medija.

Pročitajte Miloš Biković skrhan od bola: Njena smrt potpuno ga je slomila

Iako se sve čini idealnim, o čemu su svedočile fotografije, koje je lepa Crnogorka objavljivala na društvenim mrežama, mahom sa zimovanja i iz Rusije, evidentno je da, nakon što je Ivana otpratila Miloša na "Instagramu" , prolaze kroz krizu, a spekuliše se da je u sve umešana i Bikovićeva bivša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tracara_kom

Miloš Biković i Ivana Malić - kriza?

Razlog za ovakav potez nije poznat široj javnosti, te i zbog čega je došlo do toga, kada je pre samo dve nedelje Ivana postavila na pomenutoj mreži sliku sa glumcem, na kojoj se činilo da su potpuno sigurni u svoju ljubav.

Ipak, na društvenim mrežama nagađa se da je potencijalo iznerviralo Ivanu fotografija i video snimak na kojima je Miloš "uhvaćen"  sa bivšom devojkom Aglajom Tarasovom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tracara_kom

Ono što je takođe činjenica, jeste da joj Biković nije uzvratio istom merom, te je i dalje prati na "Instagramu"

Pročitajte Ko kaže da Biković nije romantičan: Milošev gest lepu Ivanu oborio s nogu

Instagram

 

Podsetimo, Miloš Biković je sinoć imao premijeru u Moskvi svoje nove serije "The Telki" ,  dok se njegova devojka nije javno oglašavala poslednja dva dana. Da li je u pitanju prolazni nesporazum ili je njihova ljubav okončana, ostaje vreme da pokaže, a u međuvremenu, Ivana je opet zapratila Miloša.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading