Miloš Biković

Romantika u raju: Za koga je glumac postavio sto na peščanoj plaži

Autor:

07.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Miloš Biković na tropskom letovanju: beg u egzotični, tropski zagrljaj



Miloš Biković na tropskom letovanju: zalasci sunca i smaragdna priroda. Poznati srpski televizijski, filmski i pozorišni glumac koji je osvojio srca publike ulogom u film „Montevideo, Bog te video“ i „Montevideo, vidimo se“, ulogom fudbalera reprezentacije Aleksandrom Tirnanićem Tirketom koji prati njegov život, razvoj karijere, ali i ljubavi. Pored ove uloge koja ga je proslavila, mladi glumac je igrao u poznatim domaćim serijama „Stižu dolari“ i „Bela lađa“, kao i glavnu ulogu koju je imao u seriji „Samac u braku“, u kojoj je glumio sa koleginicom i tadašnjom izabranicom Brankicom Sebastijanović. Glumac je tokom godina imao prilike da budeo deo kako srpske, tako i ruske kinematografije, učestvujući u projektima koji su uvek donosili nešto novo. Pa, je tako poznati Tirke, pripremajući se za tu ulogu trebao da nauči da igra fudbal, kao i njegove kolege, a uloženi trud i rad se isplatio jer mu je ista rola donela mnogobrojne nagrade, između ostalo i za najboljeg glumca.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Pročitajte Prizor od kog zastaje dah, šta se dešava sa Milošem Bikovićem?

 

Nakon toga, njegova glumačka karijera kreće uzlaznom putanjom, sa snimanjem ruskog filma „Sunčani udar“ 2014. godine koji predstavlja njegov debi na ruskom tržištu, nakon kojeg slede filmovi „Led“ i „Preko ivice“. Njegova uloga Pavela u televizijskoj seriji „Hotel Eleon“, koja predstavlja nastavak uspešne TV serije „Kuhinja“, donela mu je status zvezde u Kazahstanu, Azerbejdžanu i bivšim zemljama SSSR-a. Uloga koja mu je donela imidž jednog od najvećih zavodnika, za kojeg važi od kada se pojavio na televizijskom i filmskom platnu, je film i istoimena serija „Južni vetar u kojem glumi Petra Maraša opasnog momka koji se bavi kriminalom. Godina 2019. donosi nova filmska ostvarenja, a jedna od njih prati radnju tajne operacije tokom NATO bombardovanja i zauzimanja aerodroma Slatine na Kosovu i Metohiji, kao i film „Sluga“ u kojem igra vodeću ulogu, a koji je postao najgledaniji ruski film.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Mladi glumac poznat kao veliki šarmer i zavodnik, iako ne voli da priča o privatnom životu, leto provodi radno, spremajući nove uloge, kao i kadrove za nastavak priče o Petru Marašu, ali stiže i da se druži sa kolegama u Barandi, igrajući odbojku na pesku i letnjem predahu, koji je nastavio na indonežanskom ostrvu Bali, u tropskom zelenom raju, dočekujući svitanja i zalaske sunca i uživajući u romantičnim večerima na plaži.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading