Ljubav nikad jača: MIloš Biković se ne odvaja od Ivane

Autor:

03.02.2022 16:30

Foto:

Foto:

Devojka Miloša Bikovića jedna je od najpoželjnijih titula među pripadnicama nežnijeg pola, no na njihovu žalost, ta čast pripala je Ivani.



Atraktivni glumac Miloš Biković tema je mnogih razgovora pripadnica nežnijeg pola. Glumac svojim izgledom i neverovatnom harizmom dame ostavlja bez daha, no njegovo srce, na njihovu žalost, ukrala je Ivana Malić. Atraktivna crnka i Miloš uživaju u ljubavi, a iako glumac nije pristalica deljenja zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, u poslednje vreme napravio je više izuzetaka.

Pročitajte Ko kaže da Biković nije romantičan: Milošev gest lepu Ivanu oborio s nogu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Naime, pomenuti par nalazi se na odmoru, tačnije na zimovanju, gde uživaju provodeći vreme zajedno. Koliko im je lepo, svedoče i pomenute fotke koje su se našle na njihovim Instagram nalozima, a poslednja u nizu koju je Ivana objavila jasno govori da je njihova ljubav zaista jaka.

Pored zajedničke fotografije, Ivana je dodala i kratak opis: - Mi - poručila je ona.

Pročitajte Poseban dan: Biković uputio nežne reči ovoj ženi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Očigledno se i Biković oseća prijatno i opušteno u ovom odnosu, s obzirom da je prilično brzo promenio svoje mišljenje o zajedničkim fotkama na društvenim mrežama, a kako će se njihova ljubavna priča odvijati ostaje nam da vidimo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading