Miloš Biković

Postalo je ozbiljno: Da li je Tirke novi mladoženja

Autor:

01.09.2022 15:00

Foto:

Foto:

Glumac Miloš Biković poveo je svoju partnerku Ivanu Malić u Sankt Peterburg pa se mnogi pitaju da li je ona njegov konačni izborGlumac Miloš Biković jedan je od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji. Već skoro godinu dana je u emotivnoj vezi sa pravnicom Ivanom Malić sa kojom provodi svo slobodno vreme. Pošto ju je poveo u Sankt Peterburg svi se pitaju: da li je postalo ozbiljno i da li je Tirke iz “Montevida” novi mladoženja?

Pročitajte Miloš Biković skrhan od bola: Njena smrt potpuno ga je slomila

Populanog glumca i lepu brinetu mediji su do sada venčavali i rastavljali nekoliko puta, a Miloš Biković nikad nije reagovao na takve napise jer ne komentariše svoj privatni život. Međutim, niti jednu svoju devojku iz Srbije nije vodio u Rusiju, na svoja službena putovanja, i u tu zemlju u kojoj dosta radi i provodi podjednako vremena koliko i u Srbiji. Zato se spekuliše da je njihova veza postala vrlo ozbiljna, da je Miloš svestan da mu ta veza prija i da već razmišlja o venčanju.

Instagram

 

Uz njenu fotografiju na instagramu, na kojoj je se vidi grad fotografisan kroz prozor apartmana u kojem su odseli, Biković je duhovito prokomentarisao:

- Jesi slobodna? Čuo sam da ti je dečko smarač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading