Miloš Biković

Prezgodna i vrela: Sad je jasno zašto je glumac odabrao baš Ivanu

Autor:

09.08.2022 18:00

Foto:

Foto:

Zajedničko letovanje na Baliju: u tropskim i romantičnim avanturama



Zajedničko letovanje na Baliju: kristalna voda, nebo u različitim nijansama naradžaste i zaljubljeni par. Poznati šarmer i zavodnik Miloš Biković leto provodi uživajući sa svojom izabranicom Ivanom Malić sa kojom se odmara na plažama tropskog indonežaskog raja Bali, gledajući zalaske i svitanja, u privatnost plaže i romantične večere. Oni ovih dana istražuju sve lepote ovog ostrva, pa se tako poznati glumac našalio sa objavama na kojim predstavlja kamenu fontanu, koja izbacuje vodene slapove, ali i objašnjavajući i upoznajući svoje pratioce o najnovijim drugarima, majmunima koje je sreo na plaži u jednoj uvali, opisujući ih kao nedruželjubive i ratoborne. Dok sa druge strane, njegova izabranica mami poglede u letnjim kombinacijama i bikiniju koji otkrivaju njenu savršenu figuru

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Pročitajte Romantika u raju: Za koga je glumac postavio sto na peščanoj plaži

 

Oni su pre letovanja, vreme provodili u Moskvi, šetajući se i obilzeći različite kulturne znamenitosti i parkove, u kojima joj je Miloš bio vodič i prevodilac. Kada su se vratili, letnje sunčane dane u Beogradu su iskoristili da se druže sa Miloševim kolegama i koleginicama iz filma “Montevideo, Bog te video”, samo što ovoga puta nisu igrali fudbal, iako su ga pripremajući se za tu ulogu naučili do tančina, već su se svi zajedno okupili u Barandi, kod glumca Dragana Bjelogrlića igrajući odbojku na pesku i uživajući u čarima zelenila i tišine malo mesta.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Poznati glumac leto provodi kombinujući odmor sa poslovnim obavezama tokom kojeg snima nove scene u ulozi u kojoj javnost do sada nije imala prilike da ga gleda, kada je nedavno objavio fotografiju na svom Instgram profilu u doktorskoj uniformi i kapi ili kada se spojio poznati dvojac opasnih momaka iz serije i filma “Južni Vetar” kojima se pridružio i glumac Andrija Kuzmanović na slikama kako sva trojica drže pištolje, a pred sobom imaju neku metu. Kakvi novi obrti, situacije i likovi stupaju na scenu, ostaje da se vidi. Glumac je neko ko ne učestvuje samo glumački u ovom projektu koji je doživeo veliki uspeh i gledanost, već njegova produkcijska kompanija Archangel studios učestvuju u realizaciji pomenutog projekta, kao i u filmu “Balkanska međa”, “Ambasada” i “Hotel Beograd”.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading