Milan Marić otkrio svoje kulinarske sposobnosti

Autor:

02.04.2022 20:00

Foto:

Foto:

Milan Marić zna da kuvaPopularni glumc Milan Marić već godinama važi za jednog od poželjnijih na našoj sceni za kim devojke uzdišu.
Poslednjih meseci u fokusu su njegove ljubavne veze, isprva sa Jelenom Pavlović, koja je starija od glumca 20 godina, a sada i sa ćerkom našeg poznatog reditelja Dragana Bjelogrlića, Mijom Bjelogrlić.

Pročitajte i: Milanu Mariću bivša uputila dvosmislenu poruku - Da li ga želi nazad

Getty Images

 

Malo je poznato u javnosti da zvezda filma "Toma" ume i da kuva! Naime, on je gostovao u emisiji "Sve u svemu sa Marijom"  kod Marije Kilibarde gde je otkrio svoje kulinarske sposobnosti. Majka ga je naučila da zavija i sprema sarmu, a ove zime mu je, kako kaže, trebalo mu svega 45 minuta da završi zavijanje. Lepi glumac je objasnio odakle ideja za kuvanjem:

- Na pola studiranja sam počeo da živim sam. Ispucao sam sve pekare u prvih godinu dana i onda sam morao da počnem da kuvam, hteo - ne hteo. Nisam mogao stalno kod mojih da idem na ručak. 

Pročitajtei: Ne krije simpatije - Milan Marić grli ženu koju voli

Luka Šarac

 

Nadamo se da ćemo u nekoj od emisija imati prilike da ga vidimo i sa keceljom oko struka, verujemo da ženski deo populacije ne bi imao niša protiv!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading