Sve zbog straha od Bjele: Milanu Mariću nije bilo svejedno

Autor:

09.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Milana Marića u poslednje vreme glavna je tema domaćih medija



Ljubavni život Milana Marića oduvek je intrigirao javnost u regionu. No, o istom je bilo dostpuno vrlo malo informacija, do nedavno. No, kako su pojedini domaći mediji preneli, Milan uživa u ljubavi sa ćerkom čuvenog producenta Draganom Bjelogrlićem, Miom.

Kako je nedavno otkrio izvor za magazin Story, varnice između Mie i Milana pojavile su se nedavno, no romansu su otpočeli tek pre nešto manje od dva meseca.

Pročitajte Ona je nova ljubav Milana Marića i mlađa je od njega

Getty Images

 

Sudbinski susret na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja s mladom, lepom i inteligentnom Miom, označio je novi početak u ljubavnom životu Milana Marića.

Prema tvrdnjama prijateljica mladog para, Mia i Milan su dokaz da se jednakosti privlače mnogo više nego suprotnosti.

- Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom.Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o istim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojem događaja i navijamo za njih", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Pročitajte Neću lek ni lekare: Milana Marića i Petra Benčinu veže isti problem

Ata images, Dusan Petrovic

 

Kako se dalje navodi, par je nedeljama svoju ljubav skrivao, a sve to zbog otac atraktivne Mie - Dragana Bjelogrlića, navodno na Milanovo insistiranje.

- Milan je proveo poslednje dve godine s Bjeom, što snimajući Tomu, što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao, zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, uzme li se u obzir da mu je na neki način uzor. To što je počeo da se zabavlja s njegovom ćerkom Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom", dalje kaže izvor.

Bjela međutim, nije imao ništa protiv. Izvor za pomenuti magazin tvrdi da nije imao nikakvu reakciju te da je svoju decu vaspitavao tako da sami biraju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading