Ne krije simpatije: Milan Marić grli ženu koju voli

Autor:

25.02.2022 13:20

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Glumac Milan Marić proslavio je kraj snimanja treće sezone serije “Državni službenik” u odabranom društvuOd kada je osvojio glumačku scenu Srbije i regiona, privatni život glumca Milana Marića privlači veliku pažnju medije, a on uporno odbija da otkrije više detalja. Do sada je Milan bio u emotivnim vezama sa ženama koje su starije od njega, a na žurki povodom kraja snimanja treće sezone serije “Državni službenik” pokazao je da ne krije simpatije prema još jednom dami starijoj od njega.

Pročitaj - U mojim plućima na strani srca stoji kamen: Milan Marić iznenadio sve

Naime, Milan se na žurki dobro zabavio sa Natašom Drakulić, dramaturgom serije i scenaristkinjom nekoliko popularnih televizijskih serija i filmova u poslednje vreme. Oboje su uživali u druženju, što svedoči fotografija sa sinoćne zabave, na kojoj je Milan zagrlio Natašu.

ATA Images

 

Od ranije je poznato da je Marić bio u vezi sa koleginicom Ninom Violić iz Rijeke, koja je od njega starija 18 godina, o čemu su najviše pisali hrvatski mediji, zatim sa uticajnom blogerkom i voditeljkom Vanjom Bahilj poznatijom po tviter nalogu “koza na štiklama”, starijom 19 godina, a zatim sa jednom direktorkom iz Beograda.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading