Srceparajuća scena: Supruga Tome Zdravkovića grli Milana Marića i plače (Foto)

Autor:

30.09.2021 17:54

Foto:

Foto:

Danas je obeleženo 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, a na pomenu koji je održan na Centralnom groblju, prvi put sreli su se pevačeva supruga Snežana i glumac koji je maestralno odigrao njegov lik u filmu "Toma".



Film "Toma", koji se bavi likom i delom legendarnog Tome Zdravkovića, trenutno je najgledanije bioskopsko ostvarenje u Srbiji. Publika danima uživa u ekranizovanoj biografiji i pesmama jednog od najvećih pevača u istoriji domaće narodne muzike. 

Pročitajte i U elementu - Milan Marić i Milena Radulović za kafanskim stolom

Osim što posećuje bioskope širom Srbije, ekipa filma danas je posetila Centralno groblje u Beogradu, kako bi pokojnom pevaču odala počast i obeležila tridesetogodišnjicu od njegove smrti. Na pomen je prva stigla četvrta pevačeva supruga Snežana (koju je u filmu oživela glumica Sanja Marković), koja živi u Kanadi. Nakon što je poljubila i pomilovala Tominu sliku na spomeniku, srela se sa Milanom Marićem. 

Instagram

 

Kada je ugledala Milana, Goca se rasplakala i krenula mu u zagrljaj. Zagrljeni su bili čitav minut, nakon čega ju je glumac pomilovao po glavi. 

Pročitajte i Milan Marić iskreno - želeo bih da ostanem neiskvaren

Tomina udovica otkrila je da joj se, zahvaljujući MIlanovoj glumi na filmu, sve vreme činilo da gleda svog supruga.  

Instagram

 

Osim Milana i Goce, pomenu su prisustvovali Dragan Bjelogrlić, Aco Pejović, Željko Joksimović, menadžer Bane Obradović koji je održao govor, kao i Hasan Dudić, koji je imao čast da se mnogo puta druži sa pokojnim Tomom. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bane

30.09.2021 21:27

Sad ce Micko da je smuva :)