Fanovi Dragana Bjelogrlića, koji je, pored Željka Joksimovića, producirao ovaj projekat, postavili su na svom "Instagram" nalogu video snimak koji je nastao nakon spuštanja poslednje klape u Čikagu, gde je Toma proveo jedan deo svog života. Vidno zadovoljan Bjelogrlić se zahvaluje ekipi, dodajući da mu je ovo snimanje bilo jedno od najlepših u životu, a sudeći po ovacijama i aplauzu koji se čuju u pozadini i ekipa je zadovoljna.

Pročitajte i Dragan Bjelogrlić - Prošlost nam se uvek čini boljom!

 

 

- Tomu Zdravkovića su zvali „pesnik tuge“. Pevao je iz duše, i za dušu - izjavio je Bjelogrlić uoči početka snimanja, a glumac se ujedno našao i u ulozi korežisera.

Film "Toma” predstavlja biografsku sagu, koja će ujedno biti i priča o vremenu koje su obeležili mnogi umetnici i velikani poput Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića kao i mnogi drugi.

Danas je na konferenciji za štampu Bjelogrlić istakao da je u SAD došao sa zebnjom da li će snimanje proteći kako treba.

- Ipak smo u stranoj zemlji, komplikovane scene... Ali bilo je jako lepo, divna atmosfera, podrška naših ljudi. Prvi put sam u Čikagu, sutra putujem i nadam se da ništa neće pokvariti ovaj divan utisak - rekao je Bjelogrlić, prenosi "RTS".

Pročitajte i Milan Marić - Volim narodnu muziku i kafanu, ali sa Tomom Zdravkovićem ne mogu da se poredim!

 

 

Očekuje se da će premijera filma "Toma" biti 30. septembra u Beogradu, a autori se nadaju da mesec dana kasnije odu u Čikago na američku premijeru.

Podsetimo, snimanje biografskog filma o proslavljenom pevaču počelo je krajem jula prošle godine, nakon više od godinu dana priprema na scenariju, koji su napisali Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, a u režiji Zorana Lisinaca.

Glavna uloga je pripala glumcu Milanu Mariću, a uloga Silvane Armenulić – Tamari Dragičević.

U ostalim ulogama videćemo i Petra Benčinu, Andriju Kuzmanovića, Mirjanu Karanović, Slobodana Bodu Ninkovića, Marka Janketića, Ivana Zekića i mnoge druge.

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading