Šarmantan i elegantan: Hrvatice poludele za OVIM srpskim glumcem

Autor:

27.10.2021 13:00

Foto:

Foto:

Milan Marić u Hrvatskoj je preko noći stekao veliku popularnost, a tamošnje pripadnice nežnijeg pola pale su na šarm atraktivnog srpskog glumca.



Neverovatan uspeh postigao je film o životu čuvenog boema Tomislava Zdravkovića u režiji Dragana Bjelogrlića u regionu. Nezapamćene brojke zabeležene su širom Balkana, a u Hrvatskoj je čak i oboren rekord star deset godina. Film 'Toma' zvanično je postao srpsko ostvarenje sa najviše prikaza u pomenutoj zemlji, tako srušivši rekord koji je držala komedija 'Parada', emitovana davne 2011. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Milan Marić u Hrvatskoj stekao neočekivanu slavu

Iako su kritičari u pomenutoj zemlji bili i te kako strogi kako prema reditelju filma 'Toma', tako i prema glumačkoj postavi, čini se da je 'običan' narod uživao gledajući autentičnu priču o čuvenom kafanskom boemu Tomislavu Zdravkoviću. Posebnu pažnju pripadnica nežnije pola ukrao je glavni glumac Milan Marić, koji je u pomenutom ostvarenju tumačio Tomu, on je svojim talentom, šarmom i elegancijom potpuno zaludeo hrvatice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Kako prenose mediji u regionu, ekipa najgledanijeg domaćeg filma uskoro bi mogla da organizuje i posebna druženja sa glumačkom i autorskom postavom, što bi bez sumnje oduševilo žene širom Balkana, koje bi imale posebnu priliku da se nađu u oči sa jednim od najpoželjnijih neženja - Milanom Marićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading