Jednim potezom otkrio sve: Dobro poznati pevač stavio tačku na nagađanja o vezi s Anđelinom Džoli

Autor:

10.01.2022 23:00

Foto:

Foto:

Novi dečko Anđeline Džoli popularni pevač koga svi dobro znamo, možda i nesvesno poslao poruku koju su mnogi protumačili potvrdom navodne ljubavi.



Lepa glumica Anđelina Džoli trudi se da svoj ljubavni život sakrije od radoznalih očiju predstavnika sedme sile. 'Ludi i buntovni' dani daleko su iza nje, kada je javno eksponirala svoje momke, a od čitave situacije sa Bred Pitom, ljubavni život Anđeline prava je misterija.

No, pre nekoliko meseci glumica je fotografisana sa popularni pevačem The Weekndom, a potom i sa bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom, zbog čega su njeni obožavaoci komentarisali da bi Anđelina trebala da se odluči za jednog od pomenute dvojice.

Pročitajte i Borila se s retkom bolešću: Anđelina Džoli susrela se s ozbiljnim zdravstvenim problemima

Getty Images

 

Sa druge strane, ni pevača koji je ranije bio poznat po vezi sa Belom Hadid nisu mogli naterati da otkrije išta više, sve do sad. On je najavio svoj novi album, a neke stvari prilično govore u prilog da ga za Anđelinu vezuje više od prijateljstva kako je ona izvorno tvrdila.

Zapravo, čini se da je Abel, kako je The Weekndu pravo ime, indirektno potvrdio da 'gde ima dima, ima i vatre'. Nakon što je objavio svoj novi album 'Dawn F

Pročitajte i Kako je sebi ovo dozvolila: Modni promašaj godine u režiji Anđeline Džoli?

- A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda... - glase stihovi koji su ukrali pažnju radoznalim obožavateljima, koji su istog trenutka ove reči povezali sa Anđelinom i njihovom navodnom vezom.

No, ni jedno ni drugo za sada se nisu oglašavali javno na ovu temu, te nam ostaje da vidimo kako će se čitava situacija odvijati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading