Anđelina Džoli

Glumica Anđelina Džoli blista uz ovog muškarca: Osmeh govori sve

Autor:

13.05.2023 12:00

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Glumica Anđelina Džoli blista uz ovog muškarca, ne krije sreću



Glumica Anđelina Džoli blista uz ovog muškarca. Lepa holivudska diva dugo nije bila ovako raspoložena u javnosti. Ona se nedavno pojavila u društvu najstarijeg sina Medoksa na svečanoj večeri  u Beloj kući, koja je organizovana povodom 70. godišnjice saveza Amerike i Južne Koreje.

Domaćini su bili predsednik SAD Džo Bajden i njegova supruga Džil, a počasni gosti predsednik Južne Koreje Jun Suk-jeol i njegova supruga Kim Keon-hi. S obzirom na to da je Medoks zbog studija neko vreme proveo u Seulu, zajedno sa svojom majkom bio je na listi gostiju, a Angelina je sve vreme bila nasmejana. 

Pročitajte Ni nalik Bredu, milijarder- Ovo je novi dečko Anđeline Džoli, fotografije obišle svet

Anna Moneymaker GettyImages

 

Medoks je nedavno napunio 22 godine i završio biotehnologiju na Univerzitetu u Seulu u Južnoj Koreji. Zbog velike želje da studira na prestižnom fakultetu morao je da se odvoji od porodice i započne samostalan život.

- Ponosna sam. Nadam se da ću videti sve što će postići, kazala je jednom prilikom presrećna Anđelina.

Kako mu obaveze do skora nisu dozvoljavale da često putuje, Medoks zbog toga nije mogao da bude uz majku raznim zvaničnim događajima. Dobro je poznata njihova bliska veza, a Medoks je uvek isticao kako je mami velika podrška u njenom poslu.

Pročitajte Prizor koji je rasplakao svet - Anđelina Džoli odsekla kosu sebi i ćerkama (video)

Anna Moneymaker GettyImages

 

Medoks je najstarije od šestoro dece holivudske glumice, usvojila ga je iz jednog sirotišta u Kambodži kad je imao samo sedam meseci. 

Paks je porekom iz Vijetnama, a Zahara iz Etiopije, dok je Šajlo biološka ćerka glumice i njenog bivšeg supruga Breda Pita, kao i blizanci Vivijen i Noks

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading