Anđelina Džoli

Šaljem ljubav svima onima koji su izgubili voljene: Anđelina Džoli potpuno slomljena, pratioci u suzama

Autor:

09.05.2023 21:20

Foto: Photo by Guillermo Legaria/Getty Images

Foto: Photo by Guillermo Legaria/Getty Images

Majka Anđeline Džoli preminula je pre petnaest godina od opake bolesti



Anđelina Džoli pre 15 godina suočila se sa velikim gubitkom. Naime, njena majka Maršelin Bertran preminula je 2007. godine nakon duge i teške bolesti.

Majka Anđeline Džoli bolovala je od kancera dojke i jajnika, a dan njenog rođendana Anđelini je vratio uspomene te je majci posvetila emotivnu poruku.

Pročitajte Ne smeta joj njegov brak - Dečko Anđeline Džoli oženjen, supruga mu je prava lepotica (foto)

- Sutra bi bio 73. rođendan moje majke. Preminula je pre 15 godina, nakon duge borbe sa rakom dojke i jajnika. U julu me mesec dana deli od godina kada je je njoj dijagnostikovan rak. Imala sam preventivne operacije kako bih smanjila rizik, ali i dalje idem na preglede.

Pročitajte Ni nalik Bredu, milijarder - Ovo je novi dečko Anđeline Džoli, fotografije obišle svet

Guliver Getty Images

 

- Moja mama je volela Hendriksa. I uvek bi potpisivala svoja pisma sa "Kiss the Sky". Nakon što je preminula to je dobilo novo značenje. Šaljem ljubav onima koji su takođe izgubili voljene i snagu onima koji se upravo u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole - napisala je glumica na svom Instagram nalogu.

Majka Anđeline Džoli iza sebe je ostavila i sina

Maršelin Bertran u braku sa glumcem Džonom Vojtom koji je trajao od 1971. do 1980. godine dobila je Anđelinu Džoli i sina Džejmsa Havena. Bertran je kasnije uplovila u drugi brak sa Tomom Besamruom.

Pročitajte Prizor koji je rasplakao svet - Anđelina Džoli odsekla kosu sebi i ćerkama (video)

Getty images

 

Kako bi i sama smanjila rizik od kancera dojke, Džoli se 2013. godine podvrgla dvostrukoj masektomiji.

- Kada sam saznala da je to moja realnost, rešila sam da nešto učinim i smanjim rizik što više mogu tako što će mi preventivno biti odstranjene obe dojke.

Počela sam od grudi jer je rizik za tu vrstu raka veći od rizika od raka jajnika a i operacija je složenija, 27. aprila sam završila tromesečni medicinski proces koji mastektomija podrazumeva. Uspela sam da sve održim u tajnosti i da nastavim sa poslom - izjavila je tada glumica koja je 2015. imala operaciju uklanjanja jajnika.

Pročitajte Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici - Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

 

- Lekari su mi nagovestili da bi trebalo da se podvrgnem preventivnoj operaciji desetak godina pre nego što se rak pojavio kod mojih ženskih rođaka. Mojoj majci je rak dijagnostikovan kada je imala 49. Ja imam 39 godina", rekla je svojevremeno Anđelina Džoli za "Njujork tajms".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

21.05.2023 20:25

Šaljemo i mi tebi.