Veliki promajaš

Kako je sebi ovo dozvolila: Modni promašaj godine u režiji Anđeline Džoli?

Autor:

26.10.2021 13:40

Foto:

Foto:

Anđelina Džoli doživela katastrofu na nedavnoj promociji filma 'Eternals' u kome atraktivna glumica igra jednu od vodećih uloga.



Anđelina Džoli (46) godinama spada u red najatraktivnijih holivudskih glumica, složićete se oprovdano. Njeno savršeno lice i anđeoski osmeh postali su sinonim za lepotu, a njen istančan modni ukus ženama širom sveta pružio je preko potrebnu inspiraciju.

No, ovog puta dogodilo se nešto nezamislivo, dok se atraktivna glumica crvenim tepihom šetala u zavodljivoj haljini modne kuće Versaće, pažnju okupljenih 'ukrao' je jedan detalj.

Pročitjate i Zasenila slavnu majku: Anđelina Džoli u senci maloletne ćerke

Getty Images

 

Anđelina Džoli doživela katastrofu, kako se to dogodilo? 

Nezamislivo, neočekivano, situacija koja, po mnogima, nije smela da se dogodi. Naime, prelepa glumica godinama se na crvenom tepihu šepurila svojom dugačkom smeđom kosom, no ovog puta rešila je da se poigra, te je uobičajnu frizuru osvežila dugim ekstenzijama u svetlo smeđoj boji.

Profimedia

 

Sve bi to bilo fenomenalno, da je čitav posao urađen kako treba, no neko je napravio ozbiljan previd, a glumica je zbog toga postala predmet podsmeha. Svetski mediji uveliko komentarišu delimičnu nadogradnju, koju je Anđelina prošetala crvenim tepihom, a vidni prelazi i 'stepenici' sve okupljene ostavili su bez teksta.

Pogledajte fotke, te procenite sami da li je ovo zaista promašaj posle kog će njen status kao 'jedna od najatraktivnijih holivudskih glumica' biti uzdrman, ili pak javnost preteruje, a greške ovog tipa normalne su u šou biznisu?

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading