Anđelina Džoli

Anđelina Džoli napunila 48 godina i pokazala novu sebe, zašto je to uradila? (foto)

Autor:

07.06.2023 21:00

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

Frizura Anđeline Džoli ne prestaje da se komentarišeNekoliko dana nakon što je proslavila 48. rođendan, Anđelina Džoli odlučila je napravi određene promene.

Glumica koja je oduvek bila sinonim za lepotu drastično je promenila izgled, a nova frizura Anđeline Džoli pokrenula je salvu komentara na društvenim mrežama. 

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

 

Pred sam početak leta ona je rešila da svoju tamnu kosu po kojoj je prepoznatljiva skrati i ofarba u plavo. Promenu su zabeležili fotografi, na događaju na kom je Anđelina promovisala svoj novi brend "Atelier Jolie" kao deo brenda "Chloe".

Pročitajte Vreme je za novi početak - Anđelina Džoli rešila, ovo će iz korena promeniti njihove živote

Anđelina je za ovu priliku odabrala crnu top haljinu, te je plava kosa još više došla do izražaja. Na licu je imala minimalno šminke, a ako je suditi po komentarima, mnogima se dopada ova promena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Podsećanja radi, glumica je tokom 90-ih imala plavu kosu. Godinama unazad negovala je braon nijanse, uz povremeno osvežavanje sa nekim svetlijim pramenom.

- Kao dete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. Slatko je, ali nikad nisam bila takva devojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu - izjavila je Anđelina jednom prilikom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Сеновић

08.06.2023 07:51

Од најлепше икада до обичног веута

Mm

09.06.2023 23:16

Neosporno je to da je ona zaista prirodno lepa žena..ALI iz njenih očiju izbija/seva takva patologija,da nadmašuje njene lepe crte lica..šteta što je takva kakva je.. i što voli da glumata"humanost"samo na filmu..u realnosti je sve suprotno od toga..sorri..to je živa istina,svidelo se to nekima ili ne

Lucija

12.06.2023 22:40

Lijepa je,možda malo pre svijetlo,sa šminkom je dobro.Samo je premršava,vidi se po kvrgavim koljenima kada ima nešto kraće.Sređuje se u zadnje vrijeme,sigurno je zaljubljena.