Misterija otkrivena

Video otkrio sve: Tanja Savić uz OVU rečenicu napustila studio

Autor:

05.01.2022 14:30

Foto:

Foto:

Snimak Tanje Savić koja napušta popularnu emisiju 'Amidži šou' postao je viralan na društvenim mrežama.



Tokom snimanja praznične emisije 'Amidži šou' popularnog voditelja Ognjena Amidžića dogodio se jedan ni malo prijatan događaj. 

Naime, među prisutnim gostima svoje mesto pronašla je popularna pevačica Tanja Savić, no ona je posle svega pola sata odlučila da napusti emisiju, te tim gestom pokrenula brojne spekulacije, s obzirom da su pored nje gosti bili i Ivica Dačić, Branimir Nestorović i Jovana Jeremić

Upravo pomenuta voditeljka prva je otkrila informaciju o Tanjinoj vezi s Draškom, te su domaći mediji ovu situaciju povezali s čitavom pričom o Tanjinoj vezi, no čini se da to ipak nije tačno.

Pročitajte i U novu godinu ušla je kao slobodna žena: Tanja Savić raskinula vezu s poznatim političarom

Snimak Tanje Savić 

Naime, popularna pevačica u jednom trenutku, dok je Jovana razgovarala sa Ognjenom, ustala je sa svog mesta, te je kratko rekla da mora da ode do toaleta, nakon čega se nije vraćala.

Da li se pevačica u datom trenutku nije osećala dobro, te je procenila da bi najbolje bilo da napusti emisiju ili joj je, kako su preneli brojni domaći mediji, zaista zasmetalo nešto što se dogodilo tokom emisije procenite sami.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading