U novu godinu ušla je kao slobodna žena: Tanja Savić raskinula vezu s poznatim političarom

Autor:

03.01.2022 20:45

Foto:

Foto:

Tanja Savić raskinula je vezu sa poznatim političarem Draškom Stanivukovićem, a detalje je otkrila nedavno u intervjuu za domaće medije.



Naslovne strane domaćih medija nedavno su preplavili napisi o navodnoj ljubavi Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, a sudeći po rečima popularne pevačice toj ljubavi sada je došao kraj. Iako je ostala prilično nedorečena i misteriozna, iz priloženog može se zaključiti da je par stavio tačku na svoju ljubavnu avanturu.

Tanja Savić raskinula vezu s Draškom?

Naime, Tanja je u intervjuu za "Blic" otkrila da se slobodna žena, te da tokom novogodišnje noći nije poželela muškarca i tako pokrenula priče o raskidu.

Petar Đorđević

 

- Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželela muškarčinu pored sebe. Sponatno sam se ponašala i nisam imala posebnih želja - rekla je Savićeva za pomenuti medij i stavila tačke na nagađanja.

Podsetimo, ni Draško i Tanja nisu se zvanično izjasnili o njihovoj vezi dok su mediji brujali o njima, a pevačica je u prvi mah ćutala, da bi nakon toga prizala da joj je srce u Banja Luci, piše pomenuti medij. Zbog čega je njihov odnos narušen i zašto je došlo do raskida, ili je u pitanju samo kriza, ostaje vreme da pokaže.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading