Iznenađenje

Napustila emisiju zbog nje? Reackije Tanje Savić o kojoj će se pričati

Autor:

02.01.2022 12:45

Foto:

Foto:

Tanja Savić iznenadila domaću javnost nedavnim potezom u jednoj od emisija.



Popularna pevačica Tanja Savić (36) gostovala je u popularnoj emisiji 'Amidži šou', kod voditelja Ognjena Amidžića, a pored pevačice gosti u emisiji bili su i Jovana Jeremić, Ivica Dačić i Branimir Nestorović. Ono što je interesantno jeste situacija koja se dogodila pola sata po početku snimanja pomenute emisije.

Pročitajte i Ona je bomba: Dekolte Tanje Savić je za 18+

Ata Images

 

Naime, kako prenosi Blic, nakon pomenutih pola sata od početka snimanja, Tanja Savić bez reči napustila je studio, a razlog ovakve, zaista neočekivane reakcije za sada nije zvanično poznat. No, pojedini mediji sumnjaju da je Tanja emisiju napustila zbog voditeljke koja je poznata po svojim ekscentričnim nastupima, Jovane Jeremić.

Podsećanja radi, ona je bila ta koja je javnosti otkrila da Tanja uživa u ljubavi sa Draškom Stanivukovićem.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Pročitajte i Praznična idila: Zavirite u dom Tanje Savić

Dušan Petrović/Instagram

 

Vrlo brzo nakon ove izajve popularne vodiljke mediji su otkrili da je u pitanju malo pre pomenuti Draško, nakon čega je Jovana iznela još detalja o njihovoj ljubavi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi sa drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana u svom stilu.

Tanja se o ovoj situaciji za sada nije oglašavala, a ostaje nam da vidimo da li će ipak odlučiti da javnosti otkrije razlog ove zaista iznenađujuće odluke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading