Glumica očarana Novakom Đokovićem: Kako će Jelena reagovati nakon ovih reči upućenih njenom suprugu?

Autor:

25.10.2021 16:30

Foto:

Foto:

Novak Đoković pažnju privlači gde god se pojavi. Njegova harizma i energija neverovatni su, te zbog toga malo pre istaknuta činjenica ne čudi.



Najbolji svetski teniser Novak Đoković dane provodi sa svojom porodicom u Srbiji. I dok svetski mediji bruje o navodnim informacija o vakcinaciji svetskog broja jedan, on bezbrižno uživa u društvu svoje supruge, te svojih anđela Tare i Stefana.

Nedelja je dan koji se obično vezuje za uživanje i odmor uz porodicu, a porodica Đoković odlučila je da lep dan iskoristi kako bi posetili Jugoslovensko dramsko pozorište, te pogledali predstavu 'Široka zemlja'. Kada su učesnici pomenute predstave shvatili da ih iz publike posmatra niko drugi do Nole, nastalo je opšte oduševljenje. Glumica Marija Vicković nije mogla da sakrije emocije, te je iste podelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Đoković pazario luksuznu nekretninu: Nole za ovo zadovoljstvo izdvojio neverovatnu sumu novca

- Novak je večeras došao u pozorište na 'Široku zemlju' u Jugoslovensko dramsko pozorište. Kakva čast, kakvo biće, kakav sportista - napisala je glumica vidno oduševljena Noletom.

Instagram screenshot

 

- Velika je čast bila igrati sinoć predstavu! Hvala Novaku i Jeleni što su nam posvetili svoje vreme - konstatovala je i druga učesnica predstave Milena Vasić.

Nema sumnje da je svojim ponašanjem, uspesima i kvalitetima Novak zaslužio ovakav tretman, a verujemo da ove poruke neće zasmetati ni Jeleni, s obzirom na činjenicu da je svesna pozicije koju njen suprug uživa u, ne samo domaćim, već i svetskim okvirima.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading