Kome ovo treba: zabranjen koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj

Autor:

21.06.2021 19:00

Foto:

Foto:

Koncert Zdravka Čolića koji je trebao da bude održan ovog leta u Hrvatskoj, nažalost, neće se održati.



Čuveni pevač Zdravko Čolić ove godine planirao je gostovanje u Hrvatskoj, međutim, zbog još uvek aktuelnih epidemioloških mera nastup je otkazan. Pevač koji je nebrojeno puta punio dvorane širom regiona ovog puta neće se pojaviti na sceni, a brojni obožavaoci ostaće uskraćeni za, slobodno možemo reći, pravi spektakl.

Podsećanja radi, Zdravko Čolić početkom prošle godine odložio je niz nastupa zbog nepovoljne epidemiološke situacije u svetu.

Pročitajte i Paralelna ljubavna priča Zdravka Čolića - veliki hit otpevao za ovu glumicu!

Koncert Zdravka Čolića otkazan, a to nije prvi put!

- Zbog pandemije Covid 19, odlaže se koncert u Amsterdamu. Uskoro više infomacija o novom terminu i povratu novca. Kupljene ulazice važe za novi termin. Žao nam je zbog eventalunih neprijatnosti koje je ovo pomeranje izazvalo i vidimo se prvo prilikom - napisao je svojevremeno pevač.

S obzirom na činjenicu da su mere uzrokovane virusom sve blaže, nema sumnje da će brojni obožavaoci Zdravkove muzike konačno moći da uživaju u njegovim nastupima, međutim Hrvatska publika, nažalost, ostaće uskraćena za spektakl zbog mera uzrokovanih pomenutim virusom koje su još uvek na snazi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading