Ćerka Zdravka Čolića otkrila deo praznične atmosfere: Zavirite u luksuznu porodičnu vilu! (foto)

Autor:

28.12.2020 20:30

Foto:

Foto:



Ovaj period godine tradicionalno je jedan od najveselijih, a osim praznične euforije koja vlada u gotovo svakom domu posebna pažnja pridaje se i dekoraciji. Mnogi su svoje kreacije već ponosno objavili na društvenim mrežama. A sada smo dobili priliku i da zavirimo u luksuzni porodični dom legendarnog pevača Zdravka Čolića.

Naime, njegova ćerka Una Čolić na Instagramu je podelila delić praznične atmosfere u porodičnom domu. Vila Čolić u potpunosti je spremna za doček nove 2021. godine, raskošna jelka ukrašena je s posebnom pažnjom, raznovrsnim detaljima i lampionima, a dominanta je i figura Deda Mraza koja se vrlo često pojavljuje kao sastavni deo svake novogodišnje dekoracije.

Una Colic, foto: Instagram prntscr

Nebrojeno puta Zdravko Čolić je isticao  koliko je ponosan na svoju naslednicu, a nedavno je u jednom intervjuu otkrio i čemu teži kada je vaspitanje u pitanju:

- Supruga Aleksandra je ta koja je više posvećena vaspitanju naše dece, ja sam mnogo popustljiviji. Ali bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti na kojima počiva moje porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Iako živimo u turbulentnom i brzom vremenu, deci je potrebna pažnja da izrastu u dobre i kvalitetne ljude - istakao je pevač za magazin 'Azra'.

Pročitajte i Zdravko Čolić ukazao na problem domaće scene: U moru sličnih teško je opstati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Podsetimo, Zdravko Čolić sa svojom suprugom Aleksandrom i ćerkom Unom živi u mirnom delu Košutnjaka, u velelepnoj vili. A s obzriom da Čola ove godine neće nastupati usled epidemioloških mera koje se odnose na proslavu nove godine, praznike će provesti kod kuće u toplini svog doma, sa najdražima.