Zdravko Čolić gospodin, velikog srca!

Autor:

20.08.2020 16:15

Foto:

Foto:



Čola velikog srca

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Zdravko Čolić još jednom je pokazao o kakvom se gospodinu radi, gest za divljenje, da je više takvih..

Legenda biše Juge Zdravko Čolić živeo je u Sarajevu do početka devedesetih, kada je, izbijanjem rata, bio prinudjen da se sa svojom porodicom preseli u Beograd.

Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Dec 29, 2019 at 2:49am PST

Kada se rat završio popularni Čola je odlučio da svoj stan u Sarajevskom naselju Grbavica pokloni prijatelju, koji je od posledica rata ostao invalid, izgubivši svu stečenu imovinu.

Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

Bio je to kako kažu, gest o kome je cela čaršija pričala, a većina ljudi i dan danas se seća nesvakidašnjeg Čolinog gest. Osim stana, popularni pevač je posedovao i vikendicu u Bosni, u mestu Hadžići, koju je poklonio porodici iz Foče, koju je takođe zadesila nesrećna situacija, uslovljena ratom, porodica je ostala bez krova nad glavom.

Sam i napušten

Iako je super zvezda, Zdravko Čolić dane provodi kao i svaki drugi građanin, zbog svojih godina, za vreme pandemije virusa prinuđen je da bude izlovan sam, u četiri zida.

Kako Čola ima dve ćerke tinejdžerke, u nameri da zaštiti njih i sebe, pevač je pristao na podnese veliki teret i izoluje se. Budući da porodica Čolić živi u raskošnoj vili u Beogradu, on se sklonio u jedno krilo koje je sada rezervisano samo za njega i uopšte ne viđa decu. Povremeno se sretne sa suprugom Aleksandrom koja mu donese nešto da pojede.

Miloš Biković doneo je hrabru odluku: Posao ne sme da trpi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Mar 6, 2018 at 10:11am PST

Pre nego što je epidemija korone stigla u Srbiju, Čoline ćerke Una i Lara išle su redovno u školu, starija Lara je često i putovala i izlazila, tako da, zlu ne trebalo, one se sada drže podalje od oca i uopšte mu ne prilaze. Tačnije, one ga uopšte ne viđaju – objašnjava izvor za „Scandal“ i nastavlja

Sreći nikad kraja: Danica i Lazar Ristovski očekuju unuka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Jun 21, 2020 at 2:44pm PDT

I on nedostaje Lari i Uni, ali kako su i same svesne da virus može da bude opasan po malo starije ljude, rešile su da budu strpljive. Čak ga teše preko video-poziva, pa mu kažu: Ne plači tatice, samo se čuvaj! Proći će i ovo brzo! I u pravu su, lako će da uživaju kada sve ovo prođe i kada ne bude bilo rizika – zaključio je izvor.

Edita Aradinović svakom fotografijom napravi totalni haos! (foto)