Burak Ozčivit prevario suprugu: glumac uživa u društvu atraktivne plavuše?!

Autor:

01.06.2021 10:45

Foto:

Foto:

Burak Ozčivit nije odoleo šarmu američke glumice Tare Rid, sa kojom učestvuje u projektu 'Mashas Mushroom'.



Jedna od najpoznatijih glumačkih parova Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit domaću publiku osvojili su ulogama u turskim sapunicama koje su, poslednjih godina, izuzetno popularne na ovim prostorima. Od tada, domaća publika sa velikim interesovanjem prati svaki njihov korak, a nedavne glasine o rastanku naišle su na negodovanje publike. 

Turski mediji otišli su i korak dalje, te su izveštavali o navodnoj predaji papira za razvod prošle godine, međutim, prošle godine, u jeku pomenutih spekulacija, Burak se oglasio, te otklonio sve sumnje o njihovom odnosu.

- Fahrije i ja se vrlo dobro poznajemo. Istina je, slavan smo par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni indentitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svesni toga, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima - ispričao je tada glumac, te negirao navode o problemima u braku.

Ipak, to nije sprečilo medije da nastave sa spornim napisima. Poslednji u dugačkom nizu tiče se američke glumice Tare Rid (45), poznatu po ulozi u čuvenoj američkoj komediji 'American pie', koja se nalazi u glavnoj ulozi u trileru u čijem snimanju učestvuje i Burak. Naime, kako navode izvori sa snimanja, između Buraka i Tare oseća se neopisiva hemija, a jedna od zaposlenih na setu, za turske medije ispričala je i da ih je zatekla tokom razmenjivanja nežnosti.

Pročitajte i Burak Ozčivit srca publike osvojio je odavno, ali kolege nisu oduševljene popularnim glumcem?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

- Završilo se snimanje, a ja sam ostala da pokupim sve svoje stvari. Odjednom sam čula nekakve zvukove, a par sekundi sam u daljini videla Taru kako potpuno gola stoji ispred Buraka - ispičala je misteriozna devojka.

Međutim, obožavaoci Buraka i Fahrije ubeđeni su da, sada, nema razloga za brigu, te tvrde da je u pitanju još jedna od priča bez činjenica koje bi potkrepile tvrdnje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading