Burak Ozčivit domaća publika zavolela je u seriji 'Sulejman Veličanstveni', gde je u ulozi Bali Bega potpuno zaludeo pripadnice nežnijeg pola. Nakon toga, brojni obožavaoci s ovih prostora s velikom pažnjom pratili su svaki potez turskog zavodnika, ne sluteći šta se zapravo dešava iza glamoroznih svetala reflektora i objektiva kamera.

Nedavno, glumac koji je s Burakom sarađivao na njegovom poslednjem projektu 'Kurulus: Osman', a kolegu je optužio za zlostavljanje, kao i zloupotrebu slave i imena koje je izgradio u industriji filma.

- Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja - viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog sveta i uz sve to sebe uzdiže - ispričao je glumac, koji je izrazio želju da ostane anoniman, prenosi Kurir stil.

Pročitajte i U jeku tračeva o razvodu: Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit čekaju bebu?

Zvanične reakcije na optužbe još uvek nije bilo, međutim, obzirom na imidž koji Burak uživa, nema sumnje da će se u najkraćem roku oglasiti i otkriti svoju stranu priče o događaju koji je iznenadio javnost.

Komentari (0)

Loading