U jeku tračeva o razvodu: Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit čekaju bebu?

Autor:

06.10.2020 14:25

Foto:

Foto:



Obožavani turski glumački par, Burak Ozčivit i Fahrije evdžen već neko vreme su nepresušan izvor tračeva za turske medije, te se neprestano spekuliše o njihovom navodnom razvodu.

Međutim, ako je suditi po fotografijama i snimcima sa društevnih mreža prelepi par odiše srećom, a čini se da su bilo kakve nesuglasice ako ih je i bilo, prošlost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Dec 24, 2019 at 12:23am PST

Burak i Fahrije u aprilu prošle godine dobili su sina Karana, a ako je verovati navodima turskih medija upravo on je bio povod za neprestane rasprave između supružnika. Razlog je navodno neslaganje u pogledima vaspitanja mlađanog Karana.

Na najnovijem snimku koji je Fahrije objavila na društvenoj mreži Instagram porodica deluje zaista presrećno, zaljubljeno ali i izuzetno zadovoljno. Izvor blizak paru otkrio je za turske medije da su supružnici rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te će pokušati ponovo.

Nakon glasina o razvodu Burak Ozdživit i njegova supruga ponovo su iznenadili javnost!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Sep 27, 2020 at 3:19am PDT

- Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspeju, svako će poći svojim putem. - Rekao je izvor.

Sada su tamošnji mediji napravili potpuni zaokret, pa izveštavaju o navodnoj trudnoći Fahrije Evdžen. Ako je verovati natpisima turskih medija, glumica je tek zakoračila u četvrti mesec, a popularni glumac Burak oduševljen je činjenicom što će postati roditelj po drugi put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Jun 29, 2020 at 7:28am PDT

Burak je nekoliko puta do sada istakao da bi voleo da ima još jednog naslednika, a posebno bi ga obradovalo kada bi u pitanju bila ćerkica.

- Silno želi da dobije devojčicu koja će biti njegova mala princeza. No, naravno, najbitnije mu je da je beba zdrava i da sve bude u redu. - Rekao je izvor.

Oženio se Bali-beg! Bajkovito venčanje Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Apr 26, 2020 at 6:32am PDT

Međutim, par se još uvek nije oglasio povodom ove radosne vesti. Kako i priče o razvodu demantuju samo svojim fotografijama, ostaje nam samo da pomno pratimo njihove Instagram profile i sačekamo zvaničnu potvrdu srećnih vesti!