Glumicu obuzele emocije - Slavlje Dragane Mićalović bez njega nije isto

Autor:

04.03.2021 15:45

Foto:

Foto:Popularna glumica Dragana Mićalović svojom energijom i harizmom osvojila je domaću publiku prvim pojavljivanjem na sceni. Ona je izuzetno zauzeta u poslednje vreme - uči i radi istovremeno, a vreme posvećuje i svom partneru Stevanu Puriću. 

Međutim sve i da je htela ovaj dan nije mogla da ignoriše i bila je prinuđena da se uz najmilije raduje sebi i životu. S obzirom da se nedavno uspešno izborila sa virusom korona, verujemo da je zahvalna za svaki dan svog života. Razloga za radovanje ima na pretek.

Pročitajte i Dragana Mirković želi samo jedno: Imam pravo na to!

Foto: Jakov Simovic

 

Najmlađa od sestara Mićalović juče je proslavila svoj jubilarni, 30. rođendan! Njena porodica i prijatelji pokazali su koliko im je stalo do nje i koliko se sa njom raduju. Oni su joj, naime, celog dana priređivali raznorazna iznenađenja, a glumica je skakala od sreće i ljubavi koja ju je obuzimala. Dan je počeo na fakultetu gde su je kolege sa klase sačekale sa tortom i svećicama, a ona nije mogla da sakrije oduševljenje.

Njena sestra, Sloboda Mićalović na Instagramu  joj je napisala sažetu poruku - Srećna zauvek da budeš - a verujemo da joj je uživo prenela još mnogo lepih želja.  Veče je provela sa svojim dragim koji ju je izveo na romantičnu večeru koja je bila propraćena zvukom gitare, a kako bi joj ceo slavljenički dan bio ispunjen iznenađenjima, na kućnu adresu joj je isporučen buket cveća koji je maltene iste visine kao ljupka slavljenica. Cvetne čestitke stigle su od najbliskijih prijateljica.

Pročitajte i Dragana Mićalović: Ponovo u školskoj klupi

 

Podsetimo, lepa Leskovčanka je pre nekoliko godina izgubila najveći oslonac i podršku u životu, oca Dragana Mićalovića, i nikada nije krila koliko je teško podnela njegov odlazak. Ona ga se svakodnevno seća i neretko i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli njihove zajedničke fotografije i lepe trenutke, pa je tako i juče , srećne momente povezala sa uspomenom na njega i napisala na svom Instagram nalogu:

- Nedostaješ mi svakog dana. Svakog sata. Svakog minuta. Svakog trenutka. Ali sam srećna tajo. Volim. Volim život I volim ljubav. Sve je kako treba..i kad nije...biće. - bila je iskrena u poruci povodom svog 30. rođendana mlada glumica.