Dragana Mićalović latila se lopate, a povod će vas ostaviti bez teksta

Autor:

13.12.2021 23:00

Foto:

Foto:

Postupak Dragane Mićalović oduševio je domaću javnost, te je mnoge njene obožavaoce ostavio bez teksta.Prelepa glumica Dragana Mićalović izuzetno je društveno aktivna, te vrlo često svoje stavove deli sa javnošću putem svog Instagram profila.

Ovog puta, ona je na pomenutoj društvenoj mreži podelila interesantnu fotografiju na kojoj pozira sa lopatom. Sudeći po fotki glumica i te kako ume da koristi pomenuti alat, a povod za ovakav gest Dragane mnoge je ostavio bez teksta.

Pročitajte i Dragana Mićalović ga provalila: Nije umoran već mamuran

- Čast mi je što sam bila deo ovako važnog projekta, koji šalje snažnu poruku da svi mi treba da zaštitimo našu planetu i brinemo o njoj. Mali koraci mogu doneti toliko mnogo našoj prirodi i zajednici - napisala je Mićalovićeva u opisu pomenute fotke.

Nema sumnje da je čitava priča o ekološkoj situaciji u Srbiji i te kako podigla svest čitave javnosti o ovom problemu, te se sve više poznatih aktivno uključuje u očuvanje prirode koja nas okružuje, a koja je od presudnog značaja za život, ne samo u Srbiji već na našoj planeti Zemlji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading