Stanje Ivana Bekjarova drastično se pogoršalo: Teško dišem, užasno se osećam!

Autor:

06.11.2020 13:45

Foto:

Foto:



Iako je mislio da će vrlo brzo biti pušten na kućno lečenje, glumac Ivan Bekjarov će ipak biti prinuđen da sačeka!

Glumac Ivan Bekjarov pre 11 dana saznao je da je zaražen korona virusom, nakon čega je istog trenutka prekinuo snimanje projekta na kom je radio te se podvrgao dodatnim testovima i hospitalizovan je. Ranije smo pisali da se Ivan oseća dobro, što je i sam glumac potvrdio za domaće medije, međutim poslednje informacije zaista su zabrinjavajuće.

Naime glumac se oglasio iz bolnice te poručio da mu je stanje zaista kritično, ali nadu i dalje ne gubi.

- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući. - Istakao je Bekjarev za Informer.

Pročitajte i: Ivan Bekjarev iznenada prekinuo snimanje: Popularni glumac hitno hospitalizovan! 

Pre samo nekoliko danas govorio je sasvim drugačije, a da je virus s kojim se čitavo čovečanstvo suočava zaista surov i opasan govori i činjenica da se stanje promeni za manje od jednog dana.

- Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sma saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moići da nastavimo da radimo na filmu. - Istakao je tada glumac.

Sve veće prisustvo virusa na sceni zaista je zabrinjavajuće.

Iako su u jednom momentu svi veliki projekti stali, kako je vreme prolazilo sve je bilo očiglednije da će u jednom momentu posao morati da se nastavi. Da li je sada bio pravi trenutak za tako nešto ili se ipak požurilo u želji da se opravda ogroman novac koji se ulaže u kinematografiju veliko je pitanje.

A ako je suditi po broju zaraženih članova ekipe, korona će zaista predstavljati neprelaznu prepreku. Među zaraženima su: Žarko Laušević, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, Dragana Mićalović, Irfan Mensur i reditelj Srđan Golubović.