Dugo je nije bilo, a onda je zablistala u glavnoj ulozi i ponovo osvojila srca publike: Milica Milša otkriva kako je biti u cipelama Ade Kanački!

Milica Milša jedna je od najvoljenijih glumica na našem zvezdanom nebu, a publika je posebno voli u ulozi Ade Kanački, čiji lik tumači već više od sto epizoda.

Za Milicu, serija Igra sudbine predstavlja veliki uspeh, jer je reč o scenariju iza kog stoji niko drugi do njen suprug Žarko Jokanović.

Kako Milicu na TV ekranima dugo nismo videli u glavnoj ulozi, a rejtinzi iz dana u dan govore o neverovatnom uspehu serije, odlučili smo da je pozovemo i sa njom prokomentarišemo Adu Kanački, koja je stožer oko kog se postepeno i detaljno gradi cela priča Igre sudbine. Za naš portal, Milica je prvo otkrila da li je očekivala uspeh serije, koja je u neku ruku njen i Žarkov porodični projekat.


Pročitajte i: Milica Milša i Žarko Jokanović: “Gubici su učvrstili našu ljubav” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on

Bilo nam je interesantno dok smo čitali scenario, a ispostavilo se da je ono što je nama samima interesantno, publici kraj malih ekrana još uzbudljivije. – kaže Milica.

Učinilo nam se da u Adi Kanački negde duboko možemo prepoznati nešto od karaktera čuvene Aleksis iz hit serije Dinastija. Ipak, Milica je odlučila da stane u odbranu svoje junakinje i ovim rečima opisala je Adu:

Ada nikako nije Aleksis, zapravo, ona je njen antipod u svakom smislu. Ima potpuno drugačiju vrstu snage. Ipak, ona ne nalikuje ni čuvenoj Kristal. Čvrsta je, pravedna i kao ris ujeda za svoju porodicu. – opisala je u nekoliko rečenica ovu živopisnu ulogu Milica Milša.

Pročitajte i: Milica Milša se dirljivim rečima oprostila od Borke Pavićević: U svetu ima puno ljudi, ali je malo ličnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @milicamilsa.fp 💛👼🏼 (@milicamilsa.fp) on

Kako se radnja tek zahuktava, a Milica uživa u ulozi majke i borca za pravdu, u čemu je inače veoma uspešna i u privatnom životu, od Ade možemo da očekujemo još mnogo toga. Upravo zbog nepredvidivosti, ali i ljubavi, truda i posvećenosti celog tima serije, veliko finale serije nestrpljivo očekuje publika širom cele zemlje.

Autor: Gloria.rs
Foto: Dalibor Danilović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi